嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
1 E6 a, g; {, K7 y返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
0 N+ I9 B) }" w5 R* f: }/ k呢個廁所0800之前都唔會有人去
2 J, z7 B) w9 v' c廁所附近一個cctv都冇- j" i# @) S' C- H
所以我鐘意去呢個廁所1 i, U( Q: F" h5 i9 ~5 W6 A$ H6 e3 g
呢幾日先知附近有個更衣室
) L) x- [( Y4 s5 |7 x; n呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇8 v0 Y0 A# M- n
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
9 A# k9 @- `( ^. u; B入到去見到好多底底同胸圍 ( L7 r) i# H8 i) d) a1 c
因為我公司有啲舞蹈員5 e) |6 T6 U, o9 c. O
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
& M2 K" f) S9 t% ]3 P我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅4 r/ k& E$ L1 o8 c; w' M
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
- L+ j& \4 w1 I; y4 B放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~4 C& v2 {- ]$ H( Q3 r% k
一失足成千古恨~& I6 b/ e0 ^9 y, {& ^
好自為之~
6 {+ P- J0 p$ F. b
5 Z$ R7 R! a  W
奉勸大家請勿以身試法!!!( y/ e/ L, {% M+ W

g8 `! I$ W0 T0 M6 W! e[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手9 O! ]: ]) `! z- B2 v
8 m! V. {& w3 |
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
' i( O( ^- F; T0 E3 D9 n唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
6 K. ]6 X/ i9 K近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
: e& O: k5 ?( T7 K' i返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
7 l- C% d3 |/ |. T* }. s呢個廁所0800之前都唔會有人去0 ]/ ^1 C; i. X. D. R
廁所附近一個cctv都冇* i- |6 \8 M& R
所以我鐘意去呢個廁所
$ l9 ?7 }  i5 M) W+ V8 l4 q# \呢幾日先知附近有個更衣室
9 G: G# G, {4 O* G) D' m/ i& o呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
1 m+ o% d5 \2 @  J: |; _6 M" J. J1 N/ P1 t
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   0 R; ]4 T0 e% k/ u6 C
點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
! H& T. O; }; ^/ M0 J8 I; B- y1 p; \0 }9 N+ g* ~
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   ( d/ ?; o% U3 j) n% `
呃人post?
0 [. _: x( H+ T+ j) ]
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
' X+ Z  \8 \8 ]呃人post?
+ |; s; T" Y5 `8 x我們也呃呃分分" X6 x( y( p( s* _" l
不過這帖子令人有幻想 " V. H+ u7 h1 \4 Z

6 z! Y8 E& s9 U4 N$ y! `7 O# `[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
, _' f7 ^! \- u) y% M! `我直頭記得看過類似這個的 post...   
- u9 x6 I0 j. C
) W1 Z* i& ~* `; A2 q$ k
唔係好新既新更衣室