嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
# s! u; W5 f* S) a% W  P0 f4 G* @6 x
/ M7 a) u. f' t+ I' P當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
/ v' z" Y7 j% o1 }
) w0 ?$ S" y) [. a8 h. f啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
: k: l. f, f" m1 u+ K- w4 ]+ d, p& a8 t, T5 l5 p
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭," r+ C, y( H" l% ]

, r8 D- X$ w% b5 w* _3 `' e; a  _被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
; w: J! h. R' d/ [6 {9 F6 s4 e8 o8 @1 A# {, b7 s2 F
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   0 u/ ^! r  R8 o: M6 y: d
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
' ~5 Q& ^7 T$ {/ p* c1 ?但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈. E/ P+ s  f( Z1 {8 Z2 n
淨係會流d透明液體出黎
, N- [& L8 K9 p" D+ \3 K( w3 N想問下其他姐姐係咪都係咁架
3 \% u+ f" d  g% C; P$ M7 k9 w  H定係我技術唔夠好所以high唔到@@
- R9 T2 n1 G/ c6 x
9 e3 ~, C3 e! y# {4 @* Y從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   ) I; u- Y# P& @
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
! L9 v8 v# q: H
/ J2 f' k% ^5 u當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
- V( L1 |0 b4 r
0 @9 ?, X% t, q( L啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
! G3 r% m2 v' C
  y/ @$ F- N- Q  Y4 J' g% o當 ...
& S. [3 @6 `. t6 L' {/ G4 G
! t) \. k# @" ^; _- K4 G很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
6 C" m# M6 Q/ p4 E! A2 _之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
2 `; G9 Q5 ?& \  b: @
/ O8 e7 }& d' {+ e/ {' e, [5 ?7 Q我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
! i+ X& h* v+ s. s; L( t4 A9 V插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
9 E9 Q: |$ G1 p. O# w" T9 W7 H

, j. _/ k8 P/ U# r( t; w我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   % L% w' t' s+ l+ U6 W) E
試過喲!會噴出透明液體
* N% h* G+ u5 ]5 V# `) L1 w

4 J- ]7 c# C6 S. J# X% U2 u5 @我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
% B0 c- A+ S* D9 m/ w試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
) M6 x/ ^2 G; C6 q: h- c+ L/ m3 j: @2 @8 b$ U* h! U
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
9 a& K  d0 P0 `& u玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 6 f4 g( ^. X. x! k% |
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
6 V  ^" s4 |9 E/ I6 R
2 e3 S3 R- T2 ]0 g5 ^0 l底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
6 B+ g# U- b* V* G) ^; L人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
* n' G" b) o' f1 K% ^* g) Q6 W有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
2 x5 c5 S: V# Q( k) F& i

' J4 s9 D( o% E* p4 D7 d" |8 R  r我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具. w$ B* Q# n9 i( S
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
, P& X' n) L. k5 r) U' F( ?跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
, V$ b$ R4 C  ~3 B' i+ M. s插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘   M5 p) t1 S- `& w& O+ Q0 Z8 [
4 ?6 x: u. C7 u. [4 r% Z
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
4 e% r, t9 I0 s; s. k+ i# l! r% f. D+ Y. |+ h; E

1 C# `% r& Q- Z" G* K( B& D( A& ?我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
: r0 ]: O! \: |+ `; x$ V
9 l- l! D( w' B7 ]1 q+ A我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   + ]% p; E7 t9 a" G4 P
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?, c) N9 ?# N/ U  n4 ?7 V# k
人地聞到咪好臭?
0 ^, @8 O! y. J8 U* y8 @" B4 d+ P! G) d* p# `
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
4 _, W! k4 P6 T$ p' O我依家都有玩假陽具
- B) w6 O! V6 }4 ]' y開頭同你一樣 得D透明液體流出黎2 h+ O$ ]( W# H" ]8 L5 E
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮4 o2 K7 O* n* [) g) V6 v0 r6 L
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
) r  @0 U( V- Q/ B3 W
3 @9 G- @% Y$ c. k; Q道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
) Y  U0 L( u0 R$ B' s
) B/ \0 z' C+ b: B$ I我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   0 A3 T/ G  _5 _
我依家都有玩假陽具
: w1 ~  k3 y  G: Q# }$ }  [+ z開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
0 ^0 d# Z, O& F- J* E; I, j跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮# k5 M4 n* a% n/ _# C
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 4 V6 L- T7 S6 R- S& ~; e
( K& X! V% \; d9 n
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
) V0 V5 A8 U7 Y4 F: n; D0 `9 m: H, }好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
! k1 V6 i" S! d! _7 h插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左4 N9 f' ^3 l7 w4 l: A. Y' s
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋: l& m& |2 t5 j) ?
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
  P  H  R% Y' E! ?又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚6 E# \  |6 ]7 u& d+ c; C  H; X
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感7 [8 v" {. J2 [9 s
用電陽具玩係好玩但好易壞
2 k7 j1 T+ h# ^2 w5 k1 ~# D而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
. s* U$ L- z# |  d7 C( l- \而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片5 c0 l1 ^! D. A* O0 ]7 J
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡) {# L; s& \" X* T4 t
相片太過激,唔係好敢放上黎
: n% S5 y. V- N, r# I& V- U7 H9 a$ N3 f
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
" W5 ]( V7 k2 H/ s, n1 I) P" _手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感/ A9 W8 W; d% u7 Z
如果口唔想用手指2 U* }) D0 @& R- R% ~
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口: f  C% X% O1 A- `" [: z
同樣以上方法/ D6 o9 t7 {/ K8 _
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
1 e7 z& u0 J2 J6 E& ^( L& r衛生重要,用完清潔+ R; X" P* b+ n
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
9 E  }: H; U5 Y: h! K有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
+ \" |  ~* D+ e+ S6 I
* H$ ?  f7 ^3 |+ [$ W& I

9 o6 v. o9 z' I. ]