嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺
4 T4 g1 Y4 P- V但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
& `4 U; ~7 T6 S/ r" F/ d淨係會流d透明液體出黎0 K- |6 o8 q7 l7 R; H
想問下其他姐姐係咪都係咁架# `# [' R/ x$ _, ?2 g5 B3 ^" p4 J9 I
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
練習多D

我前後試左十樣玩具都有1 |; P: m4 y3 T7 W2 I7 J* |6 O2 ^1 c
都係無乜快感

回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
3 @) A- f; v! `+ t9 @1 v" m8 Q' d1 @1 O) W; c' |

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架

試過喲!會噴出透明液體

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... + h4 r2 b/ q; \, k! y0 p
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   : L1 w8 n% W& C  S9 e; t1 N) @3 M
話說小妹近排想試下比人插ge感覺8 N) |" g' [5 `! \( S- f
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
! X0 |& y+ z. L( {, M* b淨係會流d透明液體出黎
3 i: r; \; B- N" {想問下其他姐姐係咪都係咁架
1 i* e; y& Q( M6 z定係我技術唔夠好所以high唔到@@
9 @2 R+ j. U! l0 @6 A; y0 `/ \: o  t; @" O; W$ n/ H4 g1 h6 D* h
新手未慣啫' S& @' \- A1 j; K/ ~

) H- L% G# c! T# B其實插肛係可以有高潮 同埋 射精

試過用假J但沒有快感,未試過真人

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   - s) ]( _7 N( D& ]6 y
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
0 e. @% o- h( _覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
( v# }6 }/ W- M) v9 N/ o1 @

T: j) J5 ~4 g7 v  d試過一之成功噴出前列腺液
- m2 Q9 P: m: Q' Y# l6 {請問怎樣提高機會率?

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   7 k) \: j- ?1 U- e
試過喲!會噴出透明液體
7 V% d4 S$ R1 W3 }8 X1 `; H
我都會啊! 但好似冇咩feel咁

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   1 R. e* R5 j' M. w2 o" j

4 A) @: Z( o+ B
5 q, F/ D6 A: j) j: c4 E/ j5 k6 S新手未慣啫
& a" I& X7 _5 }& k
  d6 z& x9 X) A其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
+ A' O/ I* }  l  \; q1 i: Z$ ~) ?' h
但我插個陣下面唔會扯@@

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
& t! d. y( X0 @$ L% f4 _5 p: _! e4 i& d
6 j' `& i! E1 P, z7 t1 C
新手未慣啫9 ?; i7 W- U4 q( B8 s
' V7 o# b& V7 q
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
1 c/ J( @& q) N, U4 |% P
& I/ R8 I  p/ x, x" K8 J
女仔又點會射精呢?

我用电動阳具插自己洞子

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,

想試 但係唔名膽 怕痛

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   . F- z1 u7 L, P8 _* n5 e6 g
試過用假J但沒有快感,未試過真人
3 n7 b1 ]. x' y7 O
真人感覺更棒
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   , y$ Y& R" ^9 B8 D9 E- F
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
& i$ c( b& K+ q2 f. e
0 }& b# L2 d  p: g8 _! v我們也有 G 點??
享受 一分一秒的 CD