嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺
) H  u' b, l# s' U0 @2 t但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
9 t8 c9 v0 u2 t% ~, e# ^淨係會流d透明液體出黎" L! C# d0 ?$ u5 }; n3 `+ q
想問下其他姐姐係咪都係咁架% k5 @9 u7 v. e( N
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
練習多D

我前後試左十樣玩具都有
1 `! D' `* O) t都係無乜快感

回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床& N& A: c7 _3 ~9 s5 `  G

9 W: U3 Z" n* H  P- v, \! F[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:36 編輯 ]

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架

試過喲!會噴出透明液體

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... " p2 G2 |. ~2 ^+ g' J
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   0 M! o  G( z0 h  p6 n/ y4 s
話說小妹近排想試下比人插ge感覺. H1 N8 x' m! E. y! P0 T& z
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈& _8 y7 R3 P& j
淨係會流d透明液體出黎" S# i5 n" d/ M' P
想問下其他姐姐係咪都係咁架- o& ?5 L+ D& q- x
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
4 U7 h+ |( q6 g  ^! D: e
/ w  B- M( R) w9 D! |2 ^
新手未慣啫- p/ V# g& K8 Z3 Q2 D8 H

! E! `% n% F6 I% |; K/ r3 r其實插肛係可以有高潮 同埋 射精

試過用假J但沒有快感,未試過真人

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
4 Z- c0 Y* U. e% Z/ }玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... % c+ m+ \" F, |( {& i, }
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
9 u: H$ P, O: e0 C

7 N( \7 ?7 O! z試過一之成功噴出前列腺液; l- m- j* g: x
請問怎樣提高機會率?

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   9 A. }  b. ~  L3 `3 r6 t
試過喲!會噴出透明液體
& c. T  |; i& c7 c4 c& R- X  l# H
我都會啊! 但好似冇咩feel咁

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
9 D: z* H0 z. m7 ^. o
1 Q) ]1 q$ s' L
! @: [4 g2 ^6 c( G9 E新手未慣啫# e) A& D2 o" ?) Y
7 P; p3 f7 a  G* Z7 A; U+ A
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
/ l! I* q' P/ d; ~
但我插個陣下面唔會扯@@

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
. k/ ^6 G! ~$ c  c) n. O- S/ |; E; E# B# P' d

, D: b# H! V7 F" a新手未慣啫
4 m1 s( }3 ], M3 ?2 q8 e' L5 g1 Q
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
4 O8 x: Q6 e* E& J
; d6 |2 p! f7 P. K. `
女仔又點會射精呢?

我用电動阳具插自己洞子

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,

想試 但係唔名膽 怕痛

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   6 n8 ^, |9 O* L" E2 \
試過用假J但沒有快感,未試過真人
' `1 D. k. y8 m; h9 G- h* |7 [& d真人感覺更棒
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   9 X+ [7 _& Q* M$ {3 c+ ~8 S4 ^
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
) p0 ^8 \; t3 f# @$ V; L: U4 d

( B, x9 R9 l, k4 `2 M我們也有 G 點??
享受 一分一秒的 CD