嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺6 t4 }2 w3 S% w% v* b
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈. d- Q5 ^9 K; h! n8 H1 I
淨係會流d透明液體出黎( c: |$ Z4 r, y+ |0 |2 S
想問下其他姐姐係咪都係咁架
5 [) n" C0 f2 U定係我技術唔夠好所以high唔到@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
練習多D

我前後試左十樣玩具都有( j- F" |- X/ F/ c* X5 [; ?
都係無乜快感

回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床% {3 c; [- f1 \3 @, p9 i. e* I

5 O+ Z4 |' E3 k7 j[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:36 編輯 ]

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架

試過喲!會噴出透明液體

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
+ k4 A( c  e6 a8 B( K覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   2 T4 w; {5 w4 o/ s! l. l. D
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
! O  f  ]+ }; `, C/ l' L但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
6 ?) c* f% n8 ~7 }% U7 P淨係會流d透明液體出黎% u5 w% r; N& @( n" S) C$ e2 Y
想問下其他姐姐係咪都係咁架
8 ^* F% E0 G- C定係我技術唔夠好所以high唔到@@
9 V: Z% Y8 |) v; T' D! Y+ V$ W
0 P+ p1 x* v; h3 e# q2 {0 u
新手未慣啫* s5 ~' M2 }3 E! @5 O

5 I, @, B3 f5 S5 `8 ?. y4 A其實插肛係可以有高潮 同埋 射精

試過用假J但沒有快感,未試過真人

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   / \% n7 d6 ^6 y6 s* `  _: V# i
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
/ R; y3 v0 U/ x  b5 }- z6 A4 _覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
) S% m( |9 l$ Z& n- L2 b+ s( Y1 @  A: }
試過一之成功噴出前列腺液$ @1 l% [6 ?9 |2 O
請問怎樣提高機會率?

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   ) e. y' g- G! S9 o
試過喲!會噴出透明液體
! i3 ~8 \# P3 n" \1 m
我都會啊! 但好似冇咩feel咁

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   9 r! |3 N8 W. _" w& E

8 T& u' k! m  P8 U/ y
+ X: V( e! Z$ a$ M新手未慣啫, U( d5 s  \7 K- H& f. c

2 I- R7 E3 \& K0 e其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
: ?0 |& e0 D, o# a; I' D但我插個陣下面唔會扯@@

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
, R( |0 d: _1 ]2 T
7 o+ e7 V2 `% o/ V1 y$ T- ~% C& V$ M' R- x) X. L# ?- G) f1 f
新手未慣啫& e: i1 n2 u) p" G4 R7 u

* T) D2 i7 Q, j9 u% y其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
' |6 q  i) U4 e
9 l& u$ f2 j, l女仔又點會射精呢?

我用电動阳具插自己洞子

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,

想試 但係唔名膽 怕痛

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   : m/ B5 d1 S* O
試過用假J但沒有快感,未試過真人
' C, y) p6 J% y3 O0 Z* V/ B: _
真人感覺更棒
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   9 v  G  f. N4 t* z+ s1 |& O
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
' A1 c) x& N8 i7 c) m5 ]8 U, x+ Y
; ~2 t6 _9 r& b+ I) E我們也有 G 點??
享受 一分一秒的 CD