嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含): U! V* c% g* q- ?" e' I" c
: F" p. }% G$ g% ?
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋8 o3 ~1 q' G& a4 k* E* G  ]% m' R$ I

, T5 a! t4 n2 @% ~* B# ]( F& V" V啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試- |2 o. L! t* J/ A0 h6 L+ w+ R# C0 C

( T# }' P* }! I! ^, w5 T+ h' S當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,) ?* W& c- B$ K6 Z
' j& M( `8 N+ \
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
3 {" ~- s# o) B) r7 O: }
2 I5 Q  S8 p; M) B( d& k5 @含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
$ j( a. X' e- U5 m話說小妹近排想試下比人插ge感覺
& g" h' N( }6 s+ j: ?' W0 J  w7 D但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
2 h" {8 p+ t7 p) _) d淨係會流d透明液體出黎
- Y7 W: g' H; }想問下其他姐姐係咪都係咁架
7 V6 [9 G& Q6 y定係我技術唔夠好所以high唔到@@
  ~* h" i, _- E/ b0 B

( Z% R0 n* a: ?2 i從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
. l9 d) m3 q2 _$ I插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)$ s3 v% z$ k: d

4 p% W* v) |8 ~7 o1 O6 |# ]當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋% L  A& ^% U& {2 g2 L$ \

! U: R! B8 n* C* L/ W啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
6 n/ P/ w4 C( W; S( G+ v9 M7 h0 [& @
當 ...
" u9 C6 I* ?( }5 T/ K/ l
: g- d4 F: [6 `0 o% k  t$ Z很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   / k. `9 K. A" a+ q* e2 H* B
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
) b9 D& C! h6 G! d' I' s* ]+ t2 k6 j6 W! ~' x2 k) G6 v( c4 Y
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   4 u7 F  y; z' Y7 s% N2 K" |" m- j- j
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
0 q; }2 n5 F; K! G; @0 C/ k2 s: z! S) d. x) ]; h- Z
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   , A: S. n' E! k' {0 ?
試過喲!會噴出透明液體
. t; D6 @  t/ d
' u9 U" h7 w+ o) Q我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
# H5 g7 q& C0 _) U試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
- i8 Z% u) `) R, j
- V  s% }1 j, H  A' @# l+ m# ?我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   8 L, d0 s- R4 K: v( x+ i% V
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
$ y$ s  [; ~) R1 R) C% I  w% K覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
  e% M" B9 m! q* w- l6 @9 J
. h1 p& O6 R4 ^  {$ e底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
, Q% N6 s$ ]/ `人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   ' E9 u9 @6 ], _& Q  x+ r1 `; ^
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
; E$ J, t( s% R
; \6 ^3 s. }; n7 R1 R
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
5 S. `' w4 z* h6 e# J: o開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
  j* l5 @) z, e* x7 C: G( Y1 }跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
* N$ u! p; j! ~5 H* P) s% J! W插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 % c, R4 X2 I) W  d( F/ M5 X

0 ]# T! X3 F) K道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表     m  R4 G. }5 `$ P* U- a) r/ p

9 Z: H" ]3 V* I% n9 O* F7 C
/ ^7 Z8 a$ ^) w0 I2 g我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
7 j+ c7 {* I" l6 g  a% D3 @
) N' Q2 q& T! t. O/ {' ]
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
& U$ z' R7 i# c自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?5 M' l& E* d4 \0 K
人地聞到咪好臭?
; \: r' G, x, v6 |
9 m' ]' t+ ^! z  c
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   7 S$ E& A+ o) E' [( n- j
我依家都有玩假陽具
( \7 V0 @! L) o開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
/ y3 V4 y8 |3 \( c% }- t跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮# \' S- w" `5 t0 K) N
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 # H9 Q3 ]; q3 |% P/ g* a

+ n+ ]% g0 n: s3 O2 n$ Y" E道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
' w4 m+ n8 o# X: ^4 r# Z4 f" m; }

9 K# j$ j1 l! m- o: m- t8 s/ n) ^我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   , W0 o1 `$ |$ W0 F$ m: C+ e
我依家都有玩假陽具& a7 r7 p1 v7 ]
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
  |  ~$ |0 V2 f2 E5 L跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
$ f- A- P& |- b插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
) \$ g$ x* b9 c9 o+ E& n5 y
* R- @/ t7 g# F道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
8 {# z3 A( Y+ k8 @0 F! I
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
# D3 s3 M  ^+ L# ?0 _" ~2 Q插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左* J' n# D/ _! c7 y7 m
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋$ Y/ {$ x+ L* X( _% ^4 A2 u. P
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
! U& p9 l1 J$ }又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚5 c! X% m6 `9 \. F- v
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
( M- F. l: t2 x7 w用電陽具玩係好玩但好易壞
  R8 Y5 L$ ^$ I6 R而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
3 i3 B3 r8 |# k7 E* y而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片0 W9 l- B+ h6 Y: I) s  f7 {
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
- ]' i+ e8 b/ _; a% |) L, Y相片太過激,唔係好敢放上黎
( W/ A1 a. r2 s. m. ~$ Y
9 e0 V( Y1 W$ s9 x6 h+ _4 x2 g/ d[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,. R$ l% z; {6 j0 H
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
# b3 d9 _% M! i' X0 I如果口唔想用手指
; `4 f4 Y6 h, L% }3 f' [* z7 ~0 I而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口) o5 n+ Y( ^1 G- x2 o0 L: Y
同樣以上方法
0 V  A+ y3 |/ z1 E- {; b# y但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
) E  S: k( ^* E- g& U! }, s衛生重要,用完清潔
  M) S8 P' e3 u3 g* {9 c' R( w如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
0 }2 O$ C9 c1 }8 K; N9 u: e有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
& J- T4 d2 ]" _' c9 ?9 _0 U 5 l. |0 \+ v. [

* Z2 I* B: A- M" V- R7 `3 q