嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
' Q' ~* O# _2 P" h% w! G, F" M
" z; C* }1 P7 }) t) E# ?當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋: A0 o# \- p& x- l9 r
4 H7 R. D5 i3 @# e1 Y
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
# ], M  N0 N: C7 a' w# ?' _
; V6 n# \% I$ h/ Y2 S; E' p5 n: o當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,# |" a. E$ M; U
4 E2 ^) J! E1 ]0 R8 f1 Z
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
* z8 p, E) _+ K* t3 t; s* b4 g" k0 N8 c" f9 \- N: v8 [2 f
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   ( z* K7 I. o. M! F
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
* D$ M& O2 @6 a但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈* p1 b3 E* K5 S$ p; r
淨係會流d透明液體出黎! {* j0 p1 k6 N. D' q- U. F
想問下其他姐姐係咪都係咁架
1 ~- Y1 b$ }+ @; z; A定係我技術唔夠好所以high唔到@@
! `& `5 P2 U+ k
, D$ X. m5 H$ C/ A& H從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
; N/ J! O8 r" l插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)# Y4 c$ V1 K  l5 u; g! C, {6 b" J
/ i: z* a# ^0 A4 o/ U9 A
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
" S. Q5 R! d' T. m1 _9 D9 N. L5 ]- w9 C
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
* s% X3 I1 ?/ y6 o0 o% A+ g" V* M$ [( R
當 ...
3 [1 F1 ^1 E( _) @  J5 o+ t- A  w$ d

/ J2 o4 L% I9 N# p* G: s很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   * J7 C8 l+ O# ^3 M" H" y
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
4 d6 Y3 b/ p( J3 d

( Q# g, R: S( T# y我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   - n) c" G# V3 d- `& c
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
% v! _6 y* b) ~1 x3 g3 g
; V0 Z* e! ]  a! N, r' F我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
4 Z8 _* x' |0 {9 ^! k3 u試過喲!會噴出透明液體
4 C. X) }% k( N! a" d* Q
; K( O$ h8 [1 H5 J" S; p; b我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   0 ?! {0 ^- F$ ?# A0 _. F
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
) L! }3 ?) n7 K4 t) a9 Q
' M: {' r) g* m7 z# d9 \2 Z$ k我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   % \. a2 {1 ?$ y/ |% k) o( U
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... ' U7 P. Y$ ]/ M* q4 k) q- K
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
. S; A' s, w7 f: Y, j
3 q; g" F! ^. _9 q9 S' _7 W* j- I% O底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
: O1 ^1 u7 A3 \+ i8 m, R$ c人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
* _! `0 R* i# i! B6 U! D" H有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
. `5 {( |# e$ u' x. a+ s2 Z: l' Q: `; P& C: f4 l
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具/ R+ i* [7 `. U& X( \& E- j1 o
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎, s( [" x' i" K1 H) e
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
1 J' R7 ]. ]' A% j! u插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 0 [$ J( F+ A: {: r6 n3 S+ ^, i+ r

; Q  j/ Q, o8 i* p, G道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
, ?* n! ^- u# f4 g* r+ V" u9 A+ y2 Z7 v$ ~# _
* M: e! o4 ?7 I" K. C% ?3 U
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
5 c5 C! }: m' e$ \  s- w

7 R- `) ~: j1 F1 U- P我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
$ d* Z5 `0 L- G+ c自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?: h) H* C1 r5 `+ p$ I
人地聞到咪好臭?
! F: ^- u7 K# ~3 s8 {

2 S# e" E; }: h% L8 t1 N我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   ) ~5 k0 m1 O3 S5 z% w: |/ ]
我依家都有玩假陽具, m$ A  Y! [0 B/ e5 d
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
# F4 z* u, u* J/ P# t7 J跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮. S% @9 @  a% l; n( I5 w0 H
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
* {8 T( r: g. d" A7 L, o$ ~  y: P
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
# E# X' c! x* b; E1 C! ?

# F# X2 ~8 |# M9 o& B' O我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
1 [6 r5 g) Y5 k+ t- i我依家都有玩假陽具
" j4 w1 w' r2 W, c1 j# j開頭同你一樣 得D透明液體流出黎; K5 x3 ^) e0 }- O7 H8 ?
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮$ n1 X2 S8 \6 z
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
: I* j2 U8 i) Q+ k+ T+ K
( s* M0 ^$ @; h. a) y' w6 o道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
* \7 t$ ?$ |' R
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已) v) L0 X: c7 L
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
9 p( E1 y: W/ q6 n2 {/ C我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
0 v( i0 O8 J) @; x4 @- p+ d6 ]有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
% |) h) ~0 e$ J2 a又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚( [( h- n, K) J, W" C
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
  d2 E; m# E$ U用電陽具玩係好玩但好易壞
0 d5 o+ V; C  _) E: F+ `0 Y而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
- ^/ w, u0 F# N, Z( d$ S# Z. u而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片' ^; m& k0 {& ]5 b
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡1 c+ w; ^7 b' H9 M! v, G7 }
相片太過激,唔係好敢放上黎
7 A) m2 X$ w! _2 n
" c- }$ t, A1 @[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,& ~+ S% O0 |1 E& l3 o: u
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感" s: Z1 Z6 _, s" v4 C# v
如果口唔想用手指
4 I- _9 n$ M. y. I0 j而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
2 l8 a6 K  k6 V" k6 f+ f$ k1 T同樣以上方法
# }9 e3 J- W) g5 ^6 y但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
& [' `. c( E( i& w! P衛生重要,用完清潔
9 @/ u- h  r. ^! W如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   6 Z6 K% I: ~: ~' `+ k/ ^& s
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
6 M* u2 S8 X+ T; [' h% q/ b, U
# {* k  K; M# a, i$ A+ v; i
; t0 R  C6 C  s0 X