嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)$ n0 P, G7 _2 S, y6 w5 D

5 c8 B) \' M  v; o當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
) ~6 \# \+ W) F" C% [' I7 u4 W! e' V7 z  k/ Q- n& Z& r
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試) o( Q4 l0 l6 \1 b$ P" I, A
, C- ?! q+ r) p& `- W2 \
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
3 H8 C9 t- y4 U  h3 p, R
2 @0 r9 s+ }  ~, \' r8 y: D2 ]被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
4 i; C( _" H* g3 R! P; g. o7 g( j
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   5 z8 P; p. [; B! m' {
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
$ ?) ~  ^! {# A5 T# q5 Q但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈0 V8 A4 L$ m8 }. W  g! O1 D
淨係會流d透明液體出黎
# o+ F7 a6 C: k: m想問下其他姐姐係咪都係咁架; q- Q: F8 G( P7 F
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
$ u0 x. ?  n3 c

4 u5 i$ G; u3 e9 D從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   * [" q5 f4 x8 M- k9 R3 P
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)$ c4 K+ z+ `! a: ?- `
; H4 d% x$ k; e/ S0 u' r' `
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋0 p" h4 Y, _$ D1 C! V; b. J1 [

" J2 j6 B8 }" S" ?啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試& g2 \  ]* U  S" B5 R6 Z/ v" O
! r9 n5 N* f! n$ n  T( U# b' Z
當 ...
: L4 K7 }: o4 o. ?. V4 y" }& r. C" h9 {
) g; ?4 j7 J9 B) I7 ~5 ?2 w% V
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   ! U8 Q0 @1 s# J7 w6 _2 l
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
3 l- N  P5 D$ S5 t; Q

, u! u; p5 d* [+ G, p9 Y: k5 Y我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
( d. x5 V6 o/ @, D; ?7 i插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
' B# r& D2 r) o: {/ D

# S- V' D/ O! T& u+ ]我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
, X: I# a, {$ M- v5 ~4 K試過喲!會噴出透明液體
: D/ u. B) {9 L' L7 }: c
3 q1 G% o$ K$ [( F我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
+ k" O/ c9 _9 O. b試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
, j# W- M7 a- U3 g

- D1 c$ l2 w+ S& ~+ i2 f我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   3 I7 Q' ?/ ]; n# n% f! T3 R
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... & H: E2 ~! w: n/ C% B  d) e: K) A4 r% x' H
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
9 E, p) J7 ~% s/ O* g, F' [
2 A+ P$ H0 K  g, Q7 k  _9 r. Z
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
- W  k" |: R3 l/ [0 G人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
' ^" p% B! \8 U) K, B有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
7 G2 U5 X! q+ A' \4 C& z/ B$ o
% P$ C: E' {/ r6 q1 ~6 R0 x
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
8 j7 H9 ^) Z; W7 E4 w開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
( e; t- k, v0 {: Z" D跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
  |2 m7 t# F0 U1 `' F( z插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
" x0 h, v1 f6 X7 |# a. h+ Q" I( }; T% U) F
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
2 q% v4 c, j9 Z7 H  m- g, W: F) I; Z; c; C/ Z% p% l. F( \8 ?

3 V& S, t: ?) ^" T- {我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
/ L7 c' `2 @# ^( {% y. w6 E4 m
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
5 N1 L- Z* |& ~  i; T; t自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?( K# g  ~# I& m5 H( O0 h' S
人地聞到咪好臭?
; s0 N$ Q' E; J0 ~+ s1 X3 W

' v* P9 \& O8 l& Q! p我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   + N" K- `9 Y4 [+ q8 d: u
我依家都有玩假陽具
! o$ U: |; M( Z. ^8 X) b4 }  ?開頭同你一樣 得D透明液體流出黎, |/ R# W& ^! V' E( J; J
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮# e, I/ a+ J' U' ]
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 & r' j& F9 ?2 y; z3 d; X; D& c

6 w$ n) p8 j& d2 c/ q6 Q道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
) E7 P+ G* X" P9 A4 n' i$ F7 b4 J3 A
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   % |. l, T. m: m$ c+ _
我依家都有玩假陽具
1 F& N/ j. U9 I開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
9 \% t3 E3 p9 o/ k6 S跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
# I* r7 Z, |  O1 g插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 ' S, k/ T" C% m' {
0 X' |7 h0 ]4 n7 P8 ^* I. b
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
  W8 ^2 w- T, ?; N  Q好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已  u9 e: A& Z% a! @5 o* V
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左" O  B: ~! l. W# P4 S. g
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋4 j# T( @: I1 F6 K# Y
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)/ U8 U0 A1 T1 P3 Z& \9 U* ?1 {
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚7 i2 p9 z9 G  d5 J5 i! @8 ^) m
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
5 _: {1 _; N0 t用電陽具玩係好玩但好易壞
# f, i. {9 t5 z8 V6 i而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)' B$ k" a# S* p) |. ~' q! M
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片1 K/ }5 }: y- f5 E2 ?
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
. H6 U# J& p; y6 x0 `+ p% z相片太過激,唔係好敢放上黎7 ~4 n1 y" |2 N% u: y, ], A

8 v0 q1 v" W! n6 g: @! {4 A[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,( Y, ~2 s6 s+ d( z1 H$ M
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
9 g; _7 Q+ s( ]1 X' b7 C如果口唔想用手指4 X" x4 p. d# O3 N
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口" |) q# w: ?7 a3 L
同樣以上方法
1 v5 F; W8 i; s5 o* D但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好* C0 a7 @% @% n  E2 z+ _9 {
衛生重要,用完清潔1 l/ N9 z  [! d3 ~( k9 [) ]2 R
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
6 g% }$ R+ J: Q/ v有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
" {$ N9 B( E7 c( n  M
( B% t2 Q) K2 J! D+ S. p
  R! R' b& c" B; C) z/ F9 I* h$ ^0 L