嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)- z' k" b' |; [- t5 X9 z

0 G2 c# N5 T7 w* N  ]& S; X當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋7 z. o1 v- I( u2 ?2 Y
- m0 h/ l0 v$ y! ^& N+ d
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
- ^2 a7 j9 {7 {: G( K7 E1 Q: v
+ {2 q# e! u7 a% f當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,$ t( M; }: l/ Q- p- c2 Q' L2 w
) F( K- m1 M* M- C- _' z- k1 Z2 P
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
& r9 q6 o7 S9 C8 c& i) h: T# j6 \
8 o' ]# W( v  ?# {5 V含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   ' U& J, C7 V7 W* c: k) O7 y
話說小妹近排想試下比人插ge感覺* T* V) Q* g1 ^* p6 F
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈* w+ j2 m0 `- r' x5 Q
淨係會流d透明液體出黎1 W0 L( W. h) u# Z7 \% W) h
想問下其他姐姐係咪都係咁架8 `3 r. T# v1 @( y* v
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
" Q, t$ O+ F8 k2 T0 h' T8 ?1 I* M7 W5 ]0 b! v0 f
從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
! r9 u" t8 C) }- w+ a. s插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)& N1 U* O$ |* W, M8 v- u0 k! t" m

, k$ e! ]; G+ u) g! L" j1 |3 j當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
) M; o$ u9 a  g& q- [
2 _+ L) f+ ]1 t+ }( U  l$ @7 W& w1 P% @啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
0 N3 X% ~4 [9 z. k# L  _1 y
7 K; Q/ `& M. E* k當 ...
) x( t9 a- ^" c; h' A8 X% F& U* \4 n
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   + n% o# H; X+ _" ]# u
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
) v8 ?- Z) i  L+ l$ ]

4 B9 f4 q1 m. A' P) O1 b/ F5 O$ C我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
6 G) k% n- B7 r插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
5 }. M+ Q8 r) p4 m+ {& H/ c4 l" m2 u2 r' A
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
3 M/ Z' ^8 |3 ?. |2 t6 K: I試過喲!會噴出透明液體
; j) C; G  Q) X1 R1 j9 u" e( h# |# r5 l0 H( u& \# x
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   $ [3 \% {$ [" r0 p: Q7 n0 R
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
8 U: M9 K4 k) [2 x7 J6 f0 y
! k  V2 P2 c8 `- A! g7 F+ a我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
: H  ^! ^! B* J. @0 Q. a玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 1 t* ], t% u1 T, w, [) j+ J% V
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
3 ]* M5 S1 |- E5 y8 t

5 l5 d" a1 H; M底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
. z- J; A( R$ F. \3 }3 d: t" z* {人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   ) W% ]2 g' i7 o9 P* a7 _$ Y6 C( Q9 A
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
$ F6 L8 N$ |2 H6 e1 U5 T9 O6 B

% V8 Z$ ]+ H, m我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
; J( u, i0 M' X+ \; ^開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
# W" f& c) J! Z3 e跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮3 Q  |1 [  g3 `# c; u8 p7 J. ~8 Y
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
  ?  }8 u% k: |5 A# ?1 \/ k7 Y* \
" r( w5 W. ?( L. N道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
+ S9 l0 L. M* l" _5 a" {3 ^9 z- n5 `

- z8 D* D# v4 M; T) X& O我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
* C; M: b8 s# D0 C" d
0 I% E8 }1 \  g) v- m
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   9 N4 S& e0 u) ]
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
. l: [- B& g, `. M0 ^9 R人地聞到咪好臭?
* c. f4 o9 z+ ?: {3 k0 ]
7 e0 d8 R) v5 M5 {( ~% }9 Y
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   ; y  c0 u4 q6 \4 U
我依家都有玩假陽具
0 M# F; [. J) {' D5 ], B  L開頭同你一樣 得D透明液體流出黎1 R# N1 y' c2 R7 Y" g5 I% d. b
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮6 J( U! S8 S% b; B
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
0 I" z/ Q1 s9 v/ p, j+ }4 O; E% ~3 u
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
% W" ^- P5 ?/ [
) d4 ?) s7 d7 L) o7 K' g/ |' R* u" n我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   - I9 r0 D* l! Y' j! \
我依家都有玩假陽具
* W" H: k! `: ^開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
: d7 u9 M% P+ d4 ^* U跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
& @+ Q/ R4 v' V6 O/ J; @) K插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 $ ^: T5 Y7 @5 Z# Y) X9 e

$ X: ?/ J( K4 O# {( z, z' \道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
* [  l; Z1 P  W  u) b1 N好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
/ p% L- u4 w# |. {插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左! a2 ^5 S6 q1 J$ O( V6 Z9 W
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋8 i; l4 _0 `0 {& Q; A9 I" C/ I/ |( S
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
' z* t7 m# H, r" x$ V/ k4 I又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
4 t$ V5 ~) K' e* v; `( K# y  x9 g- R又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
' s4 F# v. X* l, M( e用電陽具玩係好玩但好易壞
" r( ~; G, M& J' Z6 o5 E$ m而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)+ d+ V4 G% p7 V- N4 ~/ ?
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片1 k% V* `  Y7 U- T
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡- \5 y* S& M; O9 b" R8 F
相片太過激,唔係好敢放上黎( _6 V1 V) n7 q$ i& g

* }& a+ i' _& _7 K! X( V[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
( o+ H2 C2 V- ?手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感* F+ _2 Y4 |# [; t
如果口唔想用手指
! ^- a2 Y9 c1 q! v6 y" c$ p- c而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
; @  J& y/ S% X+ ~$ C& B同樣以上方法
& Q, k& q" ^' B! d5 k9 B但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
+ j# f6 N9 \2 c+ C/ k衛生重要,用完清潔* i8 S) \* v  I3 R9 }
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   2 h1 P2 \; Q7 }  L; ^  Z2 i# W" j
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
- P$ I& s1 w4 z# _( I. T
& H+ J( o/ \) D
5 F5 t- Z! {) X1 \