嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
$ M0 n) b; L- t
) q* t- v/ X/ u) P當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋) Q: q4 ~& Z: [2 l/ M. ^  B+ t

( u! k" g/ _$ N8 q6 l% |" T( O8 w* V啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試( ~( x) L$ ?7 R2 M! s
) |- Y' Q+ y3 W' T. b7 U
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
; }; S9 x  x5 [. b
+ Y2 y4 K' }5 a; [1 o8 @被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫- j8 |  ?& \& C' \0 t8 Q9 x9 X; X

; @. f3 j- r7 [+ H9 p* b含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   0 a( I7 p6 l( y, m; f2 v
話說小妹近排想試下比人插ge感覺) A  g  X( P" B. v4 U, L  e; v$ G1 r
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
5 l: w8 P; G# X淨係會流d透明液體出黎
* {0 Z; v4 V- s% k- L$ O" L想問下其他姐姐係咪都係咁架# `2 l  q+ g3 p* u; A9 r9 h
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
1 n. Z9 N) I9 M: ~$ e
% o( Q, \% _$ s, ?& L5 s從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   ' ?3 H6 Z( W; F8 {( p
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)+ U! s/ Y  m6 @, L" m& J- j  d

* \  p5 M& {& b& }當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋* K7 z" G, G, ~8 ^9 ]* Y, `

5 f: `  P, d5 P6 ?" ^! e& E4 i) \啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試2 J* o" h; z2 S, h2 Y
( M$ X" A( A7 p# z  `$ i! A# m8 R1 @
當 ...
! X3 ?. F1 A" S% _7 O4 ]7 m
) `" @3 P& J9 R# u. L, n0 J" Y很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   1 t8 j6 V2 U6 d; O2 b
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
1 M; K, P/ m, a' b' D% o( i; W
3 T8 v; C* N* b
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
8 m2 j0 j& u* T  ^: |插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
, n! @4 c6 z) K- j; z* e! Y% m
5 R% H0 d: ]% U: L( t我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   3 z" i' G' Y: T6 P- D; X
試過喲!會噴出透明液體
7 @! W  ]: T& Q% Z9 @$ Z- k
( o) B  Q. M5 R* d2 @- ~- z我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
" i* M/ W& g  o5 K試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
, \% d: l$ b* T$ M" f% u9 V; H" p; i- d) l6 y* y
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
4 }: I# H: g" I' ?1 T玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 6 D+ X" |8 V# i" C. P! d9 N
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
+ D' C3 D- v, ^; @+ B) g6 z! D) {* }$ M4 p+ |8 O" U/ H1 o
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
1 a! U# N3 b4 [; `人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
% d$ z5 ^/ u0 b有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
5 L8 P) U9 Z% g. V
0 ~/ }* O8 m, {! {- B$ o我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
! p; g6 a& D; R- W& \開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
$ d9 M% J' z- s7 j' C0 m$ E2 W跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
6 K/ e9 `" T. |5 g# u2 K插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
1 j: y" G3 s; ]' |; f9 X) q' C9 }0 `* J* Q4 `4 p' _! d
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   + ]% X* z% z, D* p% f% ]7 V$ Z
! y7 Y* E, }* A4 ~& c+ t, R2 a

# j" ~/ R* {3 f$ A! p6 V7 Z我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
; x" X1 h  J  N+ Y( n3 o( e
; w# m- r9 r6 `' q
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
& q. }& K1 K, ]# S( d自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?2 O* q1 Y- B( O- _
人地聞到咪好臭?
9 q" N" r  n# s' _' g

7 r7 L& f7 ]" a3 U% [- E我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
+ R0 W" h5 y- D6 ]我依家都有玩假陽具
5 `' Q5 F7 S' ]" Z4 f開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
5 V# w5 g( z& @) P% j跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
5 M% j5 U% @# Y0 R1 d插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
1 F' y9 G" V9 u
' t: T+ c$ H4 k. z道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
' m& H1 h# }" P% n: ~2 ?5 J+ U3 m9 ~
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
6 B% [, G7 L3 m7 q我依家都有玩假陽具
3 B1 a5 w0 o2 A5 P" t( ?開頭同你一樣 得D透明液體流出黎4 x) o$ R* K- w' m6 C% `
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
3 w; }# [. V3 Y- E6 v$ _, j插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 # h3 E2 p  q' x  w

, r* R' M, W& P  _5 ]4 n) u道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
, ]2 h+ t* Y+ j3 g3 w) L6 e2 T
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已3 W; Y* f/ t$ k0 x3 J) \
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
  H  ~$ k% |! [2 f% |% I, f1 M我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋5 J/ L* P6 F9 o/ i2 b' ^4 f
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
7 L1 ^: d, ?3 R' s1 h) K又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
3 c- a$ D+ `" t- J2 b又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
  s. A4 w& S2 j/ D用電陽具玩係好玩但好易壞
  P$ m8 o# E4 k- q9 \而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多): F: @# {+ D' c# d! m
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
; M8 Q& u" ^( X, B" l) a外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
5 B, V! v: G; \& M相片太過激,唔係好敢放上黎
$ U( \( @0 p  \& m. R% B5 D
) Q$ y' x& A; \6 c1 x0 ~[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
! V. q' N6 @" e) d手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
. o! Q! y# s. i$ F" L* v如果口唔想用手指
: v, s- `  H) m而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
* [3 W* g4 r/ D" S8 p6 b同樣以上方法) f) }* O* Y4 `; B5 A" o
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好( P) h1 _1 ?. H
衛生重要,用完清潔0 i4 g" R2 ?2 ?
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
$ b, h# f4 o4 _8 Q  Z# Q8 y% j$ \有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
8 s/ k8 r8 O2 }) }; x; c: X! q* ^7 F
5 O1 e3 y( ]! N' X, c6 m* [ ) d/ A5 f1 J: i+ A) _& X2 r: w