嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)$ D" W, E& e! d, r& o- ^
3 x& c- X, d% i2 J4 V- c; ^
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋" [" a( v: s7 j; L" ]# D8 K0 ^

2 ^) D) ]& l' i* N; A: j! D啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試" E+ P4 n; R% Q" F: `) [$ G; q

1 L' @& \# \9 ]0 i6 |當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
4 a# N  F; _, q% e: Y, `3 P2 J* l/ z6 l" W
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫1 n) {& L2 T0 R6 K) S) X
5 c$ @( w! h; W3 `7 F2 q1 |
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
$ j6 }+ ~, o2 X+ {/ Q( x話說小妹近排想試下比人插ge感覺
0 b, E! J6 d3 n; t' h% g但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈7 @7 x; w% ?: n3 W
淨係會流d透明液體出黎
( R% n' [0 V+ _想問下其他姐姐係咪都係咁架
$ O: h7 m, P9 K' J# c定係我技術唔夠好所以high唔到@@
1 B" n9 r1 M3 Y

. @! J/ X! e8 B/ e從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表     m, H+ ?1 c1 F& s  j0 @4 x
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)7 v( E! j/ u$ G, |4 f$ m# |
$ ]# w4 Y  r) h1 R3 _9 Q9 p
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋% ~* ?9 I2 ^8 j8 R# x/ A5 G
$ a- _; x9 Z, M$ s( \6 x! I% C
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試; n2 k/ {7 Y0 b6 o9 y* U" w$ f: m
5 N% P* l% r* j$ K+ O8 w2 k9 Q
當 ...
; r; `+ `+ C: i0 T9 E
% y1 v- }( f* @! W很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
' W( K) L& k5 z+ W" T  X之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
6 {  J  U% G' [- }9 u6 ~! n/ e( m1 o! u$ L4 F4 B
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
; C! Q( ?" k1 T' R插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
, `/ K: \- q4 l3 @  |  ]
/ X3 I& l( p6 v( }: Y9 Q8 J) M我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   7 p6 \/ Q/ R$ K2 U
試過喲!會噴出透明液體
5 R8 K1 L1 w+ s& @3 ]

: g9 f6 r3 W4 }我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
- t4 ^+ s- g4 A! _; L! a) a試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
" i- ~8 `9 F' Q& F. M3 e  R$ c1 w% ^$ M! _1 ^5 t5 ~4 A6 Y# n
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
3 H* H9 z, Q5 t- X: z& t玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
! q, T/ D$ v: ^6 P覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
$ t6 r# ^+ b. f5 Z% N
6 Z+ n8 \* {; L6 U% @3 ^
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
9 ?  k8 Y: J& B+ d( v7 W; ~人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
# W% F% \/ a$ l+ b  o. W2 ^6 ^有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
$ a" s7 ?' U1 I( S% M& A  s/ z* U# X; v; Q! ~
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
- t) x3 M& W* e/ ^開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
% X+ h) J: I! `& ?0 ?1 T; }+ u* i3 P/ Y( m跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
  `8 A  j% C/ y0 D插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
/ C" D. Z/ R  E" t- o) w0 v- C
9 _0 b4 A/ T: c. X& Y道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   ( c7 |* P  ]; A; Q: o
9 E) O* s0 q) S' L% Y( H7 \
0 D5 Q8 N( N' `  G
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
8 I7 {! K2 `! [8 c- B

3 |8 M  u$ h2 E% q; Z我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   & j4 ~$ J6 n6 f% X4 {
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?! u8 R8 B! O, \
人地聞到咪好臭?
5 C: C7 o, W+ S2 f* ?; V
0 e' b4 n) o! h- ^: L我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   1 Z7 C. X# X6 C. C
我依家都有玩假陽具
; k1 X' I, x0 E" ]4 G  \; O4 d0 ^開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
' a8 ~/ u4 o$ u( o" X跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮0 }& W& ]$ a( t' X
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
- @% i6 _& R. r7 G4 h7 t( a+ c; ~! {# Y6 Y) A
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
1 t# c" L; d% ^3 a% X
/ s9 \+ `. r8 Z9 r我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
$ U' i# I$ }1 T) N/ |" P* t: e我依家都有玩假陽具
1 S, P1 U0 I# v2 Y5 D5 s開頭同你一樣 得D透明液體流出黎: H5 \# @- _/ J; x8 K
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
& e  h7 ^4 M+ C8 Z5 ]5 G% H7 Q* n插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
2 h. l3 H8 k. e# r& i3 y
! ?# x! c5 V6 D道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
2 e; [( T$ j  q! j! Y好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已! ~9 \8 Y# b: |, n
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
8 I% E! d5 E- I3 T4 }) i我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋' ~, [% P+ |4 z5 z
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
& A6 X8 P8 [+ z" y又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
0 \4 `- Y$ l) v" T又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感" o. q$ l0 ]$ P( O1 j+ r3 F4 b
用電陽具玩係好玩但好易壞
9 F! m6 O. Y# G' F2 o: P$ \而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
1 u8 ~! V9 Y7 o" i( j2 e而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片0 `7 i( ^2 t% |: P) f; v: G
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡2 ~5 l  j6 |; `" p5 T
相片太過激,唔係好敢放上黎7 q' j% _9 g9 O9 k3 ]
. @, k5 k6 n) Q0 j0 f, X
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
1 ^7 h2 f: U. b' Z7 e7 I5 J# ]手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感, ^$ v/ Y- I. `6 `6 _- e' A
如果口唔想用手指, l/ T6 b1 O; L
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口& g- @0 X4 [9 |, O* x/ z& L" A
同樣以上方法7 D8 F2 b! a! s! Q
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
8 b# U5 d% ^: Z( h; y& a7 @衛生重要,用完清潔
4 N  t6 E% Q% Z: k4 u如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   0 t0 R. d4 w* T- ]
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
, c0 X# |. ?! [4 }' F. r4 m
& [5 R3 s- `, e! o# e1 ]- s ; V# ]( p  u1 \& ]7 D