嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實.......邊度可以買到大碼過膝長靴

其實.......邊度可以買到大碼過膝長靴

想初嚐CD既滋味, 但無從入手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我44/45碼

淘寶有得訂

女生來說~38碼已經是大腳了^^
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

淘寶

除左淘寶,都幾難搵

引用:
原帖由 allkca 於 2018-4-17 23:29 發表   
. U1 Y( n$ e; ~* b' }淘寶有得訂
/ p1 m, i/ I* Y  `+ {; X5 {
引用:
原帖由 noredia 於 2018-4-18 03:58 發表   / T' }. I( d+ n2 V
淘寶
, H; p3 w  ?" K+ ]. \+ E! G
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2018-4-18 09:15 發表   % T# @0 c1 Q/ M
除左淘寶,都幾難搵
1 x5 P  B" k  f( ]! w( S
6 t6 f1 O; k$ `% L. L" T我都係淘寶買" A6 D0 M) D) N
又多款揀, P: X# d7 M9 R* \' r
又抵買9 P1 S1 q3 o; B& K
又舒服( `+ J; l( E0 m% a- B6 h

! e2 M6 p: R( E2 S: p8 ]
引用:
原帖由 aoieongkaching_ 於 2018-4-17 22:51 發表   + R5 R; i+ H4 H- Y( q' d; I( r* I. I
我44/45碼
+ b5 F* T4 H) v1 e
6 |/ R  |- [2 v6 x: d放心,淘寶係有的
6 _$ B: B* u, K3 G有需要的話,我相信大家都願意提供商戶連結給你3 v8 ~$ @; P6 Y% Y- w! H5 C" F' z
不過我都鼓勵你自己揀
( p( N; v% m' e: r3 l9 W咁相對唔會咁限死幾間舖的款

淘寶啦
0 P' x+ W  K5 p4 G4 K5 n有D舖頭專做CD生意

淘寶有很多呀
小艾

終於係淘寶買咗喇,過幾日有得拎

share link?

引用:
原帖由 naughtylittlecd 於 2018-4-19 05:31 發表   8 @: T  @: u$ y, n
淘寶啦 * T: _) Y( I8 g' ~+ g# c% E
有D舖頭專做CD生意
; h  V% L4 N) c2 ?6 Y+ c# \$ W0 j
Can you share link?

我去馬莎買的