嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震左一個上午,玩到無晒電。。

震左一個上午,玩到無晒電。。

小蝴蝶∼震震震∼
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁開心
$ s- J+ E) r: b) o, c
* p" `6 h: y$ m1 P/ m我都想震

換電 再繼續

換電、再差電、用手機震~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-25 16:32 發表   , W% f" g& Y/ x  z9 b8 g
換電、再差電、用手機震~
) I: @% K0 s7 k2 k
: p; x; ]; |6 X: s- y+ m2 R7 p7 A: ]
因住漏電爆炸

回復 1# siusiu01 的帖子

我也喜歡震,小洞裡舒服,心靈渤海滿足

下次帶尿袋.有排震

呢個好玩?
4 Z& {; C# k. I放到小洞裡?

想看看小小蝴蝶真身

個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 09:47 發表   
, \" L& Z7 G2 x8 v/ Z* V個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
2 [( t1 Y! r* d2 R. B! [7 ?$ A2 M0 u$ _- }; F, A
真係唔敢試

引用:
原帖由 benny79 於 2018-4-26 10:54 發表   2 S' e9 u( ]5 Y& W

0 g2 i& `0 ?. U" u0 E4 m. H9 \2 L; j0 U3 l1 G
真係唔敢試
; b% O# v% M% i/ w

9 g# Q; x! Z. T2 m4 J# e) v
9 f" i4 I) r' s6 t$ ~5 p# N" I插前,用鋅(Zink)布做洞口

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
! a( }& m) g' @# Q# X$ }  }# H  [6 g: A; U: ~$ L. S

2 ]5 t; R- O, X2 X9 c, d' @. M/ B8 s) ]
插前,用鋅(Zink)布做洞口
4 R* G* ]7 e$ C' k9 e- I( z' R
唔明
; t9 a7 I% ~% R! I- n$ c5 v  v# S但好似好正
) {$ [2 l" F% U8 q! h( c# r幾銀边到買?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-4-26 11:26 發表   
' U' u* s4 k, N3 Z( G$ y" p: X8 C2 y7 f
唔明5 {9 a  Z! E% w) P
但好似好正
: D# b3 W* ]5 e  S6 S幾銀边到買?
+ B9 t& I8 {1 l! I! Y
$ X3 ]8 d8 L) s3 @( r. I9 L蝴蝶就taobao. 鋅布(膠布)就葯房

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   1 b  b& @5 q/ M, G" L1 w/ S9 o  G
. \7 V2 d* V% I) U; X5 C

0 s/ y  C: h3 j% A  q
4 V/ _# o. A. E; R插前,用鋅(Zink)布做洞口
4 T) f; Y( v: u
* L& {) \' p5 [! D! v8 t有冇詳細D解釋? 咩插前…洞口…唔明

鋅膠布痴住兩邊蛋皮包腸仔,因人結構而異,包得好下面可以好平,照坐起度如廁,兼有位走棧插入玩具

wow! 真是很正的成人玩具呀!

換電繼續

唔講清楚都唔知你插邊

這個唔敢試