嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地cd時中意著咩著裙?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2018-6-13 12:44 AM 發表   
; g* H. W1 {3 H" `' eOL套裝裙
8 W( L8 i9 R4 u4 }0 _8 e) ^  Jagree~!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
短裙, 連身裙, A字裙

只要是膝頭哥以上的裙子我都鐘意~
( J6 {  R. }4 I8 k長裙就要看款式設計,性感D的我會著,太過保守就唔鐘意啦

高腰的a字裙# t; {* f% p5 |4 X/ d
Lolita裙都唔錯

Casual wear, 短裙。

連身裙/套裝加西褲

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2019-1-7 09:36 發表   + n3 |2 J1 n5 i' O
連身裙/套裝加西褲
% ]" {4 W# x& A% j9 E5 K, Y$ k5 P% K* y- o
男友喜歡我穿連身裙⋯⋯

百褶裙4 @6 g" N+ ?/ c8 P( C7 G; w6 Q9 M! i
長同短都得

長裙、連身裙

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-6-13 12:58 發表   / N' l! L* }1 V2 r. G
基本上咩裙都鐘意著(除左旗袍)
5 A4 d( s. K( Q$ j' Z, J6 v' ^. c2 y0 o! `
鞋,當然係高跟鞋(鞋跟13CM為限)) B- P1 x# o+ r
* M# S; }2 x0 f2 [: H1 I
著得高跟鞋一定配黑絲(黑色網絲就除外)
# [& s3 h8 C# j# n' |
13cm已經好高踭..

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2018-6-13 13:55 發表   
7 ^" t! v+ E) z2 A! A6 a1 q1 j4 h任何短裙,長裙冇興趣
- D% [* v; a! C9 U! U# L4 m( }我岩岩相反,兩種裙都有興趣..但係通常淨係夠膽著長裙出街..短裙太SHY..

引用:
原帖由 ada1982 於 2018-6-13 00:38 發表   
  N: j. X3 Z1 B9 l皮裙/仿皮裙
( W# j6 s. P0 {. l, k# d1 x9 h# m
皮裙如果坐低因為條裙擺唔會跌落黎,咁樣會好易走光..如果唔搵手/野遮住GE話..唔小心GE話就會走光..

長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。

引用:
原帖由 BETTY 於 2019-10-29 09:31 發表   & ?. o5 E5 I+ |2 P# U
長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。
( U: J4 t, B8 T1 ~# o# i
0 r7 T: G# |) ~0 j% T# F$ o$ J7 ~
另一半,喜歡我穿著連身裙

鍾意短窄裙,姐係包臀裙

一定係校服 !  長祙可以遮晒腳毛

咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
" e6 s- L7 j# a( p* f4 d  S+ L- N8 M( {
高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:12 發表   
; I  n( A, ^7 b鍾意短窄裙,姐係包臀裙
/ E! W% I3 {3 a4 g+ y
. \0 \! A0 L8 W5 Y4 ]) f我也是喜歡包臀裙

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-1-2 14:37 發表   4 ]! ^1 ]( ]  _& w1 ]& \
咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
$ \) e/ x8 v' w/ x1 a9 b2 _2 P2 d3 K7 ?6 k1 X
高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。
7 t( ?8 C) Q- w8 v, e  D% P
+ G; x! Q5 S! a我必須要穿著高跟鞋,才能看似修長奌腿

我最鍾意着校服裙