嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地cd時中意著咩著裙?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2018-6-13 12:44 AM 發表   
* n$ ~& z3 H' c+ R7 J. zOL套裝裙
5 o9 _. e2 W. d/ h
agree~!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
短裙, 連身裙, A字裙

只要是膝頭哥以上的裙子我都鐘意~, D( p4 e( w7 C' r5 i; [
長裙就要看款式設計,性感D的我會著,太過保守就唔鐘意啦

高腰的a字裙
1 H- r, E4 ~9 b: g8 vLolita裙都唔錯

Casual wear, 短裙。

連身裙/套裝加西褲

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2019-1-7 09:36 發表   7 ~1 X* N7 |9 l; q7 [
連身裙/套裝加西褲
6 d1 W- d) S) s0 e; j1 Y/ z  A

8 U% W4 K2 S3 u' F7 ~' M男友喜歡我穿連身裙⋯⋯

百褶裙
  S4 t3 d0 Z, l& l長同短都得

長裙、連身裙

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-6-13 12:58 發表   , H$ b- x# A( }
基本上咩裙都鐘意著(除左旗袍)
- j9 d) o% H' e! y. f/ C& q, Z( L$ I" S2 J3 r& N
鞋,當然係高跟鞋(鞋跟13CM為限)
. u8 h* [# R) j" B
. f; K  s6 o) ]1 O5 T著得高跟鞋一定配黑絲(黑色網絲就除外)
; @( S* g- n6 u2 V  D! j4 k1 f3 h
13cm已經好高踭..

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2018-6-13 13:55 發表   
' x( O+ r& u$ p9 O3 J2 Z$ I任何短裙,長裙冇興趣
- m/ [, \2 A2 p- t3 Y+ D3 V
我岩岩相反,兩種裙都有興趣..但係通常淨係夠膽著長裙出街..短裙太SHY..

引用:
原帖由 ada1982 於 2018-6-13 00:38 發表   
! t3 g9 o$ n% D9 C( O- z' \皮裙/仿皮裙
4 [2 U# t+ O: \
皮裙如果坐低因為條裙擺唔會跌落黎,咁樣會好易走光..如果唔搵手/野遮住GE話..唔小心GE話就會走光..

長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。

引用:
原帖由 BETTY 於 2019-10-29 09:31 發表   7 r- g$ A' P3 C6 M
長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。
  V8 W+ h- c9 v! D" U9 y3 l* ]  m' F9 r& e$ z. U
另一半,喜歡我穿著連身裙

鍾意短窄裙,姐係包臀裙

一定係校服 !  長祙可以遮晒腳毛

咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
# z5 p* a) E  ]: @0 h& r- ?1 \* U! b2 [: s: V
高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:12 發表   , ]" ?5 V+ f) z& ~0 a( y. M
鍾意短窄裙,姐係包臀裙
. ^8 T1 r4 O- v
2 k, U4 J6 C9 D, T4 U3 ~
我也是喜歡包臀裙

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-1-2 14:37 發表   4 [; t# f& a* o. E7 ~$ S6 q
咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
' h- Z2 B" c2 Q2 O+ E+ [6 N7 G; z0 v; V; M4 ?) T' U0 f! ]
高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。
' P% a* c! y8 x3 y3 R- k" {9 P# j) E$ J8 w% m
我必須要穿著高跟鞋,才能看似修長奌腿

我最鍾意着校服裙