嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地cd時中意著咩著裙?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2018-6-13 12:44 AM 發表   & y5 j/ {/ X. \6 ^5 y/ r. y
OL套裝裙
9 `  C) u. j+ l$ Y* I2 f
agree~!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
短裙, 連身裙, A字裙

只要是膝頭哥以上的裙子我都鐘意~
: ~* G) K! ]% X2 h( \, X4 r: Z長裙就要看款式設計,性感D的我會著,太過保守就唔鐘意啦

高腰的a字裙5 Z8 |, T8 e) O7 w
Lolita裙都唔錯

Casual wear, 短裙。

連身裙/套裝加西褲

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2019-1-7 09:36 發表   
; k  K5 b$ ~  P, X* A連身裙/套裝加西褲
9 `4 H. }- _0 ]( }7 X  r" K
6 L7 f  [3 x) W: x男友喜歡我穿連身裙⋯⋯

百褶裙
( r: S% D& X: b7 \# v6 c% w- y長同短都得

長裙、連身裙

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-6-13 12:58 發表   
8 V+ }& j2 j  r. u基本上咩裙都鐘意著(除左旗袍)
% O8 B# N# [" Q# t0 y  J& D1 G2 \7 b/ N
鞋,當然係高跟鞋(鞋跟13CM為限)& v' H, v" ^; f4 d# n

9 x2 Q( c2 k* |$ a0 U: i; x% Y著得高跟鞋一定配黑絲(黑色網絲就除外)
5 j( L5 f, {3 y+ g* w8 ^13cm已經好高踭..

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2018-6-13 13:55 發表   
( \1 D2 u$ G% h8 R1 S  M$ k% I任何短裙,長裙冇興趣
' L) `8 j2 }2 Z4 Q0 X* `2 C
我岩岩相反,兩種裙都有興趣..但係通常淨係夠膽著長裙出街..短裙太SHY..

引用:
原帖由 ada1982 於 2018-6-13 00:38 發表   
% V3 H0 @5 q3 Z/ P$ o皮裙/仿皮裙
0 w; c; R1 l" v/ Q& h皮裙如果坐低因為條裙擺唔會跌落黎,咁樣會好易走光..如果唔搵手/野遮住GE話..唔小心GE話就會走光..

長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。

引用:
原帖由 BETTY 於 2019-10-29 09:31 發表   
$ r$ \* \; S0 h8 H長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。
8 k: ~% }! Q+ X: ~: l. s3 v4 N' m: T$ J
( T7 p, A5 S+ ~# F. @' V2 \! `' P另一半,喜歡我穿著連身裙

鍾意短窄裙,姐係包臀裙

一定係校服 !  長祙可以遮晒腳毛

咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
' y3 ]+ D1 ^0 w& k8 R6 a: [. ~' E" K( z
高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:12 發表   ) J) ~& `. U$ o( {* x
鍾意短窄裙,姐係包臀裙
+ i+ y# [% o( ~' V* m7 r. T6 Y* z

1 l) G% H6 }% n7 q3 a0 ]2 M我也是喜歡包臀裙

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-1-2 14:37 發表   7 H" ~+ r  ?, K% ]2 p& E9 p. `' x+ a
咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
  d" L, n7 B# U- k* r2 F" e; _
7 ]5 X/ a  k- K  x, N高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。
+ q( J$ ~3 I, F" S! a* X
  c- I% l! K4 z1 `  p3 m5 \
我必須要穿著高跟鞋,才能看似修長奌腿

我最鍾意着校服裙