嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地cd時中意著咩著裙?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2018-6-13 12:44 AM 發表   - r- J8 V& u7 ~9 |
OL套裝裙
* Z8 `& n  z9 E6 p: ragree~!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
短裙, 連身裙, A字裙

只要是膝頭哥以上的裙子我都鐘意~
. ~* d8 _5 R2 n長裙就要看款式設計,性感D的我會著,太過保守就唔鐘意啦

高腰的a字裙
" X' L0 I+ h/ d. t1 i: qLolita裙都唔錯

Casual wear, 短裙。

連身裙/套裝加西褲

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2019-1-7 09:36 發表   . K% l: f) r' l6 B
連身裙/套裝加西褲
6 ~, }  t6 j" P7 S2 M6 A( M8 H1 y
男友喜歡我穿連身裙⋯⋯

百褶裙
& Q" v. |1 }+ x長同短都得

長裙、連身裙

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-6-13 12:58 發表   
5 a& U; T* E" E% y6 A基本上咩裙都鐘意著(除左旗袍)& u: W0 W& U" a! |* A2 m

- J/ {. r- [4 H" e0 S* H5 a鞋,當然係高跟鞋(鞋跟13CM為限)1 Y3 p' @7 d( U/ o* d8 |" |

3 }5 v: C- b& a著得高跟鞋一定配黑絲(黑色網絲就除外)
  K4 f4 T0 H! _; Z- v4 ~2 w
13cm已經好高踭..

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2018-6-13 13:55 發表   
8 J$ T* r/ S4 I& B7 v! n任何短裙,長裙冇興趣
9 G0 z. Y6 u& ^; @7 x" c: S5 [) u
我岩岩相反,兩種裙都有興趣..但係通常淨係夠膽著長裙出街..短裙太SHY..

引用:
原帖由 ada1982 於 2018-6-13 00:38 發表   ' d4 e6 Y7 w+ J% S
皮裙/仿皮裙
% s  C) C1 B/ t- W  S皮裙如果坐低因為條裙擺唔會跌落黎,咁樣會好易走光..如果唔搵手/野遮住GE話..唔小心GE話就會走光..

長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。

引用:
原帖由 BETTY 於 2019-10-29 09:31 發表   7 z7 `" r* x1 P; s* X/ R
長/短/連身裙都鐘意,穿什麼睇心情。
  ~. d7 D. ~7 F; U0 L, |4 Z, T1 g: Y( y4 s9 D( u7 Y  R
另一半,喜歡我穿著連身裙

鍾意短窄裙,姐係包臀裙

一定係校服 !  長祙可以遮晒腳毛

咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。7 G( D: L0 J0 r, a5 V

]; {) k/ X# u8 B& Q6 U9 m" l高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:12 發表   
- l  X" E! l; x& O" A( l鍾意短窄裙,姐係包臀裙
& i4 q) y$ U8 q
: l8 r( @" |. {0 O
我也是喜歡包臀裙

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-1-2 14:37 發表   1 _3 l* E- @" ^0 L
咩裙都鍾意。褲都OK. 最主要都係睇去咩場合就著咩。
4 B+ Y4 P6 i" d4 z1 |, c# f- V4 `7 w. r( ]
高跟鞋就少咗著了。最近覺得隻腳趾開始有啲斜左入去。好驚變楊紫瓊腳。
# M7 A$ G) M- B, }, i+ E2 m' B" a6 C

1 N$ ^- o0 f/ P我必須要穿著高跟鞋,才能看似修長奌腿

我最鍾意着校服裙