嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

露底,尷尬

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2018-6-23 01:04 發表   

當戰利品解釋,當堂威返哂
我想,冇女會聽。
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
等如平時去bra鋪買bra一樣,揀最多人既時候入去買,等佢地估下係買黎自己著定係買俾老婆女朋友,反而多一種刺激感,不過如果係相熟同事就緊係要解釋清楚買俾女朋友啦

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-6-23 20:13 發表   
等如平時去bra鋪買bra一樣,揀最多人既時候入去買,等佢地估下係買黎自己著定係買俾老婆女朋友,反而多一種刺激感,不過如果係相熟同事就緊係要解釋清楚買俾女朋友啦
吾識的喎。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-6-24 00:44 發表   

吾識的喎。
唔識其實都無咩好尷尬,俾番d 幻想空間佢地

諗得咁辛苦得個吉,人地根本唔想知,冇與趣
唔好以為人地好關心你

引用:
原帖由 MANYAN 於 2018-6-24 15:27 發表   
諗得咁辛苦得個吉,人地根本唔想知,冇與趣
唔好以為人地好關心你
都是我多心,想太多了?

港女真冷漠。
享受 一分一秒的 CD

如果唔係同一問公司的人,我會放棄佢,裝作什麼都不知道衝出電梯

引用:
原帖由 wl0023690124 於 2018-6-25 15:58 發表   
如果唔係同一問公司的人,我會放棄佢,裝作什麼都不知道衝出電梯
全新喎。(╯﹏╰)
太浪費了。
享受 一分一秒的 CD

一般人不會注意的放心

引用:
原帖由 watgx 於 2018-6-28 08:02 發表   
一般人不會注意的放心
發生了差不多一星期,
好似冇物事。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2018-6-23 01:04 發表   

當戰利品解釋,當堂威返哂

引用:
原帖由 misslady 於 2018-6-28 08:45 發表   

發生了差不多一星期,
好似冇物事。
咁可以放下心頭大石

引用:
原帖由 misslady 於 2018-6-28 08:45 發表   

發生了差不多一星期,
好似冇物事。
除了自己會多心怕有事外,其實香港人是比較冷漠(吾識計
而且呢d case,吾識既咪講幾粒中,最多咪1-2日就吾想再講架啦
放心吧

Beautiful and sexy! thanks
medako

如果是我,我也是扮無事發生咁,好淡定咁執番算,問到就當然是說買給老婆或女朋友,今晚送驚喜給她,但忘了還在袋中。

回復 1# misslady 的帖子

問時就話幫女朋友買
Love nylons

只要不是熟人或家人,那麼只要自己不尷尬,尷尬的就是別人啦

你故意的吧

很好,支持,謝謝分享!