嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   - l8 l7 B4 p( @; |0 z  e
9 B; Y9 [* M+ u: h8 t2 D& [2 i! {
$ P% d7 K0 H& l2 osize 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。7 \3 `2 \( Q- Q: x# L& J* h7 N0 x$ U
再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   + [- u4 X8 X9 ?  n& ?2 e
我都係著女底,少女款式
, J* C. r8 `! I
+ K- y  |7 Z% J6 ]1 j; O甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內( a( v2 H$ h# l% x6 \# C
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   8 P+ B5 ]8 R- b! g
如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內+ f# P, N" I1 V; F7 J
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
4 a9 p: L" q* _, V

9 }0 `& u7 C6 O  f2 m$ q5 F有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。
- d  {1 a; Y" p  U& X: Z. D% o. d有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   
. F. Z7 w# O3 K粉紅色喱士花朵 絲質
. u- ]8 q6 p+ N- C2 I6 o8 s
" F5 w" t# S5 l- U8 l, A! A% S' P是satin 質地?
8 l$ u( h% f2 a  \好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我
8 b+ L( I. l& u2 `/ X她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   + G6 g- R6 [6 e/ b4 W! |* l
0 U7 N) d9 D( h$ n+ r4 O- h+ r1 F$ ~: D) E( U- F( l8 D
我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   / u6 [% m/ K, p
卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
5 k( f+ c# }3 s
" U$ f; e: ?; q' Z, ^. p; U& P
我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   
( Y( Y" t7 \& B" H, `$ o. y1 }2 o4 X我只穿阿婆底褲
& x/ k4 I8 p3 i8 U- H% G
# W) T+ Y* D1 u男友喜歡摸軟滑感