嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表     G5 `* O  ~- y5 B/ A- R
/ A1 ^; t, f# ], k3 v. J+ ~5 `0 Z% X% i2 e/ Z2 G( e' L
size 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。
7 U; h$ N+ u! H2 p& W再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   . d% F+ n3 j" m; i- }
我都係著女底,少女款式
$ q( g; E) v( K) S3 r: V# U

% h/ L! _0 J8 }: P, w+ x) b甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內
" b  ^" A8 u$ J! A3 i4 |如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   0 ?/ R$ A8 ^% @" @
如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內
. W/ N* B) J8 I0 Z0 z如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
/ r, g4 M5 h% A$ O
; H' q" K# r9 e/ M5 k有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。( I( k0 s2 d2 e1 L! b7 K
有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   
! u" L; ^7 B4 P4 z粉紅色喱士花朵 絲質
' y& C; y1 c" @6 Y
- V9 o" g6 T  q% q' {) }, A是satin 質地?
: b7 V5 o6 m/ A# R; r) _好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我
8 x" C6 F" H+ Z8 h6 h( e她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   . P0 \2 A, y. O* B0 m3 M. H
" d7 T" }) h7 F% W5 C7 [
( {- ]. V! Z: q3 v0 `4 A4 R1 M; z我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   ( l. f. m/ b, p; t' y
卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
4 s$ y: d# g4 A& F, r
- M) F3 @7 x+ m6 n我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   
- D1 ?' J) M3 J/ q% q' v8 N# j/ `我只穿阿婆底褲
3 y* F* z1 t3 ^

. D+ c( |  H! V' c男友喜歡摸軟滑感