嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   5 q* n  K8 W, L! t/ f- d
' K7 i+ v9 i$ F, k+ V" I, }

$ N# I8 Z$ d2 v! b8 Xsize 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。* ^# Q5 J* o5 D: @& T
再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   " W) M( H  d- P" i4 k
我都係著女底,少女款式
+ k+ t3 t# w% ~: p4 ]+ ]4 E3 h2 P; g/ D% h
甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內
3 E# @% q4 b& }7 t如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   ) x9 }, v7 {% R. s! w
如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內
2 ~$ H& u0 B0 O/ |; g( P! g+ v如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
4 ?+ Q4 [& _" q1 G8 A

' g/ M  ~- R" ^( x  s$ U9 J, j) e有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。
, F& _* E* p7 Z5 H有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   9 H) E( h" Y+ R# t* P( [: P" Q7 U% n
粉紅色喱士花朵 絲質
- T% r* B! I2 G; U
3 ^8 Q$ Y: A- G$ m$ ?9 A0 ]: U
是satin 質地?* B7 _4 a" Q( ~" q: ^% [: }
好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我% I+ Y( z4 _: b% ^8 t
她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   9 R/ H( z# [0 b2 J1 U4 M6 z
  M7 k" r5 Z( t
) I0 D" p2 T8 t/ E- _9 E, z我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   8 k: ~+ E; n7 i: B  M3 ^  V
卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
# s4 n4 y/ [% Z0 U/ W% y6 M& w
! }, N' P+ ^" E6 F: ]
我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   8 {8 o" N2 F1 ~7 N4 U6 `* j- {
我只穿阿婆底褲
2 Z6 O$ s# s1 b8 D5 x+ P) s9 n) P3 ^

2 V1 I/ q7 g3 f. v+ i: ^8 w8 q男友喜歡摸軟滑感