嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   
/ C4 p- F: k. J: \' G  T請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
9 P* F- K3 l" j7 j! s
% q' p5 }4 W% \& _% B% g1 X" B
size 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。
- I! i% h  e* @% D. Z$ x$ R; d- l$ [再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   ( B( D% |4 `5 j: Q; W' m
我都係著女底,少女款式
+ J2 w+ x- A, O' {
# |) X# n% Q3 F2 U/ I甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內8 V, i9 \5 Z* G
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   
! y" q, q3 _5 Z$ u1 n+ f如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內+ J9 Y$ C# X+ N! A
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
1 g6 ~8 b6 S; {* i/ _" S
$ N* h! h1 ^* W3 L有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。3 \; u9 p0 J4 k8 ~* M; j* N
有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   " s  v9 L6 E* n. _* Z
粉紅色喱士花朵 絲質
' w8 ?9 s% J( P1 B
5 Y* o5 m' b: u9 _) U- a
是satin 質地?0 I" g. o. x0 W, H, E
好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我
( o* }3 j9 w: ?( i3 M5 Q她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   
) J+ n8 p1 @' ?, K7 _. E/ t請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
$ t- a1 H% B& A8 @
7 Z1 m' S, G4 q& R3 I" U: c
我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   8 ]9 C3 [9 q  {
卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
4 |/ x4 F, x2 x6 J& m/ R
3 V5 Y( O' p$ L* n
我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   
% T: @" B) f& f6 x* w% F我只穿阿婆底褲
0 s" r& n7 N+ x! C
; t: ]9 w1 s6 p: |男友喜歡摸軟滑感