嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。
; `1 \+ d- B( l$ g& W: o; b
( v7 c- t' @9 H4 J. H2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)
) K* w1 S1 s( e
. W3 h. ]0 q+ N' p+ e1 q6 E(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   - |* S8 R3 q8 E2 o" T1 R8 z
千萬不可給家人,和女友知道
$ l$ L8 c7 X5 a8 a' a; p$ u

, o* `# v+ U+ b) Y% j- H只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   
) G9 M% ~( F; M, e% }3 K無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
7 p) j  ?1 |/ J. m6 m
5 s+ @( ]/ `% O5 t- F4 O應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   4 S# Q% W% T, M/ `
其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
& t/ m" `/ U! N: W: h6 r! o! }; `, g$ Z5 s- F, y  _; Z) v, r
只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   
( [% r4 R5 ~. [$ G如何將相片永久delete呢(在安卓机)
0 J' V; c1 T; y( q; R& O( ?
我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   $ g+ N- X& H2 \7 e+ [  Y

6 S$ s6 P/ Q. e! f% h& ]" w& T- Y我都好想知
& o4 b) ^3 X% `3 o4 h, u: U# V
7 J/ q5 t7 B  N
這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   
# v( _$ }& P, H0 @3 X* {1 G; ^8 z5 f5 X" o, X+ E! t$ t

0 }5 U$ \4 o  h4 Z7 n3 d應該吾會報吋的。
$ i. c+ K- O: T* E
我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   
7 ?# G: P6 L5 [1 K( Y! J安全第一,珍惜生命
7 q  l; Y& x5 M$ C

n: E0 p9 z  @, z% I4 @0 k& oWow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   8 P) v4 U9 F7 r8 d9 X2 J) L

2 d9 h1 c6 q8 i# f我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
, ]1 N) O6 B$ W/ M% K& b
! J/ R5 P: S  E; i5 x+ ]個姐姐,吾知那個是老闆!; W5 s) G: F) n+ r- U6 e2 }
' g! f1 @6 o' k" d) N4 W3 o# f
報寸- b2 l" c( z; i9 ~

8 O7 D& L  I- `5 `[ 本帖最後由 misslady 於 2019-1-7 18:25 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   
7 c! M0 ^( w6 K- Q6 t, R
5 C( R. x9 w2 k, X4 V! p2 B; Z, x/ V: H4 O$ m, ?0 f
個姐姐,吾知那個是老闆!' r8 u: V( p  B- q

4 H$ P& l3 Z' w7 _4 n# \  @8 b報寸
( k4 I- {3 v6 Y& o$ z5 ~
姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。