嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。
( M: a$ K" B! \4 s
( Z; W9 h$ d" ]2 m2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)( K3 i1 A- M5 W) o: ^1 v

+ f# i6 y. d+ H  |: s( T6 U(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   - \2 v# c( N) U/ ^& W! E
千萬不可給家人,和女友知道
0 o1 Z, B* V5 y5 i2 |
6 g$ S# s  o9 W. I) Q; w只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表     [& L6 C" E" h+ s, ]+ F
無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
  p; K4 j# m3 ^! n9 u  B4 w9 o. F( S: \0 F
應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   2 m9 A2 Q/ [% {' m/ Z
其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
' @6 ]( L& q6 q- A9 J9 \* t5 ]
8 Z( u5 ~+ [. Z' s只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   
) z4 r' G8 l' o( B3 Q如何將相片永久delete呢(在安卓机)
: @. K) I4 P' {& E
我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   
% }6 E: A) n; z+ M: C4 \: T7 `9 Z' S/ r, x
我都好想知
( v* ?* k% i* @$ S% A) S
/ A6 x, h+ M' c# c+ e+ O5 o這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   1 S8 k/ A' L% N3 N4 D! E
$ k; ]" v! L) j  D
9 {3 F# j0 {6 Z& P1 g% B) a) ?
應該吾會報吋的。
6 e7 [8 `5 g, Z0 {. l9 A我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   
  Z# [. @2 A% L  g, N安全第一,珍惜生命
, E2 w, }3 {- Z$ {3 {
2 J) k& A* t9 x  b+ V
Wow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   & a% M5 L$ Z' [7 [- a, r
3 I3 `* K3 t  t' U7 e
我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
' N2 |7 t6 T: Q5 \- T0 B

* J+ e+ o8 v5 b7 Q個姐姐,吾知那個是老闆!
% X& C. O, B8 v( y" Z. }( S3 j4 g6 b8 s" F6 H+ P/ @2 Y5 W
報寸4 d9 D+ g  r- ?5 ~
& t- U& a: r, s: [9 ^/ X
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   : ~7 l- p" B: n. {, B
" `2 L2 W" g9 O+ p( |" A  L
9 v0 A+ A) H4 |& A! N: V
個姐姐,吾知那個是老闆!
  v7 f* s, q- e/ U+ C+ c1 k$ T0 h' _' |% v
報寸
* a4 d3 j) |9 U3 Y7 l$ |姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。