嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。9 E3 e) W+ o( h
9 h  e$ Y" D, ~
2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)
4 t, W! A3 d0 S1 [# w2 F. q: ^! w2 s* p( a7 Z8 O
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   
% k1 G% _; s2 \! I% i千萬不可給家人,和女友知道
$ x+ G1 ~/ a: i1 A5 I
$ e. y0 b& o" w' R! _
只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   
8 N! \9 F6 o  Q% S9 c無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
5 G9 M, v0 K  t  A9 j( P/ J
" k: R0 @  n; h3 [應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表     L. |/ L6 L! F7 B  F( l$ K
其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
5 @/ ?' N; Q% {  `5 w
  m7 \) j3 Z" j5 s, K! E只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   % \2 z( K2 L/ w9 L7 y# d
如何將相片永久delete呢(在安卓机)
! k+ h) \7 v0 O* y5 ]8 ^1 D- r! r我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   - _* T) Q, C4 O! ~' T0 T' G
& k- f- ?6 Y3 M4 L. k) K3 a
我都好想知
/ V* u4 U' Q, W4 U& ^/ Z
" j! t7 _! n; g% y4 v: n這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   
/ g1 V$ `" A9 C
, ?5 N! t5 ~5 g. [. H# m0 D6 T0 r4 r: o  e* m
應該吾會報吋的。
: g: b  {5 P- X8 k+ W1 F1 k
我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   8 Z5 e/ x2 r2 {3 p+ f# r! z
安全第一,珍惜生命
% I. S& f2 U' l! r7 N. C
4 ?) p3 d# i+ ?) O& X
Wow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   : i" o7 \) S" f5 }5 a& {

6 \0 f4 J1 H9 b2 S我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
, a& p% c; x0 Y$ J' B* \& Q( ^" p: |

0 v7 m# X0 m7 {! J7 O+ y個姐姐,吾知那個是老闆!
$ Z% o3 B) f- S0 O3 F* b5 I7 r( P5 U8 _$ V! Y7 J4 ^; O# `& }1 M
報寸1 O  j( `5 m0 i% b5 r+ G) v! l9 B
6 F% ?( j$ }/ Z, i4 m+ q9 Z( w
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   
3 \. b, G% j. n7 z7 ^9 H! }6 ?+ y( l9 h; m% g

& Y4 ?8 E8 j, |9 I" Y) L個姐姐,吾知那個是老闆!
/ g- `2 v1 `4 w2 w( ?
2 K. e" V+ V* u8 \) z報寸
/ u# i8 [6 u2 P8 a  y2 i' Y
姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。