嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH( U; I4 |- W2 o# b
這件婚紗比我想像中厚,實淨同重$ c; V; U3 k; W% c
面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽

# p+ t0 N1 ?: k# ^- x1 P我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…9 f4 `# Y! H3 J
玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟
% }- }6 n, D; x0 M% X! j# r/ P& D/ Z4 Y; v: Y  o# ]
. I  M2 L( h4 x! P
5 @. r9 b* o5 K! b9 `$ E( L) ?" Y
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美0 d# m+ p0 _6 R+ r; V) S8 S0 l2 `9 {
同意樓主所說婚紗很大件,
1 |  M, y# Y3 L7 j' }0 x# [不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。
. p# B: P* Y3 ?' g$ Y
8 Y0 R. k. Y! `+ k! ~有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
! H1 n) d) I- G; d5 p可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感. O7 k4 Y% \! l  I
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表   - z" ^! h& S0 ]9 J% y
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感6 n" q$ `6 J' Q+ c5 j4 n
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
5 K" {6 i2 f# ~0 x. ?0 F- k
: a! i8 g- E* U/ G
二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   & F/ N8 @2 ]. G2 O. j$ G9 N
好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
8 l  _- G( Q: v
" j" _# A: `2 S* B% I: C7 H對的。
) u  G+ ^. G) U. l) l2 Y6 F3 ~所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   
) C& y7 {3 M9 F! s6 H4 i4 ]婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
8 H  L0 g: n& K% H! u! R( C
. u! G  C8 ?* ^4 \6 b3 ]/ t
有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表   
9 `4 w3 u5 Z! F% r7 w1 h* q# K0 Qwow! 這件婚紗款式不錯很美
$ v+ e3 Z$ D% q9 ^, l: t9 E, b同意樓主所說婚紗很大件,
) h) Z& |# Y: N, x不容易收藏
& H' [, ?; z7 {; F" C1 a
  c& O0 C4 Q  u6 t! m. d( Y: ]我諗真係唔係買幾錢的問題
# B" Z& ^9 @  V0 V3 |4 q9 \: }有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   
7 p/ ?/ H" I. J* K4 [
) P% M: u1 F1 t8 F( w; f5 B" r% p! K
我諗真係唔係買幾錢的問題
- u( K9 b& v9 T/ d有錢買都冇地方放
+ U3 j: q/ R7 W
2 c. k$ `; I3 D1 b4 _- [5 F0 z9 ]$ l6 ]  z" r$ F6 Q
呢個先係最最最頭痛的問題.1 p/ ?5 M5 k. Y
某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。