嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH9 c7 M+ y! \. ?. c
這件婚紗比我想像中厚,實淨同重
0 ~2 v! E' J3 X8 X' o( X% G面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽
* D% X6 ^% h) e; O1 T
我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…
; z% w( q( e# D& B玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟& k2 N, P+ F  q! ?4 R& S0 |
2 n! I' Q5 F# C$ B- a( o! G

2 e* d  t0 u3 _6 A7 X( w
! Q# m9 d, p$ k1 @, f2 l9 o2 x/ w9 l: u[ 本帖最後由 aaasss201204 於 2018-8-2 00:39 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美
4 h5 w/ Z# W$ Y  @9 E+ F5 K同意樓主所說婚紗很大件,4 G& L1 P2 a! b& ^  M
不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。
) M" c" w2 h+ N* t
6 f2 H' U0 S) T* W4 C. l* ^有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
- U2 ?$ n. p4 g% g" y. M可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感2 g" E6 K6 g) x, @) K
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表   " y1 o& {! K2 B7 I" S
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感* u; X% _7 y  u; U8 g
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
( {% A- P0 Z1 W6 i: l. Z
- M  P5 y  R7 T) n  l
二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   & M9 q5 \" D2 h% A
好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
$ j: z2 }8 v9 _# {3 H
2 p4 ^9 ^9 C3 m& \# B對的。
7 K' Z' Q: Z/ U9 e所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   
6 b( g. h& |) u- k7 m; [婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
9 d: Z7 ]8 ^' @' E' M' k: M7 Q1 G
0 D. a2 u! |$ \4 `, {
有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表   
9 r3 t& S$ Z8 P3 B$ X/ Z" uwow! 這件婚紗款式不錯很美
) e1 e1 [: D# U1 w同意樓主所說婚紗很大件,
$ J% V( |% Q, q+ t% b, s5 x& F不容易收藏
! d1 P7 U- V: G9 \  y& W% C

+ P9 {; i! |7 q我諗真係唔係買幾錢的問題
& t- v3 j' E$ F; b4 H; y$ P有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   
" ~) j# j) Z- B2 E. V+ Z% b+ E( I" u" T
# Q+ }# o! Q' x! ]1 d" a
我諗真係唔係買幾錢的問題( i% [9 z7 Z; P
有錢買都冇地方放
' }) d+ b( T0 i% B; \( h7 F7 @$ S7 ?
3 z4 k- O  ?: ~, {; ~# u7 n4 K( {) o
) V2 K4 c+ A2 T0 ~  E呢個先係最最最頭痛的問題.
& r) D0 B3 C7 Q# S1 X, ~1 t某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。