嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾1 U& ~( ?4 M6 |5 Z" t6 s& x/ G
今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾" |6 D# @8 W1 B  Z8 T
我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗
% Y; x* l/ l! ^( w" d. ]: @) b所以要係廁所更衣個位換
! s4 B  Y3 U' ~+ P) e因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換
- `" E; B/ v# s但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來
8 g1 P7 y( w" K; B  n# w# G/ F, W我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半- d) c! i, _# p2 N! e3 E
個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢8 Z' }- [: L( u9 s& X1 e
之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?
# m7 N  K& j7 x我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底
+ w( M) h: E' ]' B) n& W# R9 e( B. l好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話. `5 h  o( v/ a; P4 _1 _
我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換 % F) X& M0 r" q' D4 l7 m1 z5 e
但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪
& g+ S, ]0 i) u2 Z. \. U2 t/ p9 d1 u6 }7 l- z* h; h, s+ v; V* I
佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?- Q! |! e4 b7 U) P8 p2 F# U5 g: u
我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D & f1 |7 ^' }" y3 k
跟住佢就走咗
7 Q9 A) U! Q* R5 q. E& ^" h$ s" m6 a
其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到 , B$ o: G$ y. B) F* r
但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇
) C' {7 b9 d" Y) x6 [' D4 X8 n- q, W& N0 P: B/ b# ]3 V& }) \& _
粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁# Z) k3 M8 \0 o+ ^/ _) m/ }- E
http://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html
& {7 ~7 b+ [: Y  q" `" H. p0 R
% Q* f& z% X1 ?3 u& F6 S8 [[ 本帖最後由 crazboy246 於 2018-8-8 01:17 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   
) a& r2 Z9 D/ x5 F/ m9 ?: ~. m: U( T睇到又如可他又不識你
7 Z+ E4 d' I2 T7 r* B" A) J! H6 x) R# D, x
我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   : U( h& t, Q7 u6 Z
" V: n# r- \; G$ T( ?
0 X- J* P- j( `1 i
我仲有少少興奮想比人望到
" e$ V! \* u1 E9 z) I' b! O被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過% R) n' E& @- P' S, o$ I1 ?
已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,: W# c) Z( J. X, k: W! z, V% o' j, k
可能是妳預了,# w, p9 n6 \+ ]* Z0 U2 o  |0 [  ^
嬸嬸的淡然反應,
/ v. H, C! {- t8 t是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
2 r; p& S0 ^( ?叫嬏嬸俾塊新M巾你
) Q; S6 L) W* m

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
; T( ^; A$ K/ z3 ^3 p, w1 I% t8 n畀人見到 會好興奮㗎喎
; `# j, o3 H* s0 z% }50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起* w* W% w# ~6 X9 V* w( g
身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
5 T% D( r9 ]2 W, N畀人見到 會好興奮㗎喎
/ Z8 O9 z( b# c2 r
對!
* e9 h: {$ {( T$ X- z/ p: m$ b尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   ) u, ?+ {2 D" A
有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
/ C) ]4 V9 y2 A# d. V/ A2 s0 W5 T
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   6 x- P( E$ t6 w, v

( H/ t/ _0 e& H50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
$ U1 D& F8 F) |9 r/ P$ w除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   : v' ]% r* \5 ?6 _# L

, Q# _$ W) J0 K# R8 C9 b5 W/ O- C; Z除左kotex果陣時仲有乜牌子?
8 i$ f5 @. M" Z* U: o  |# `/ R
我50年前用過的衛生帶(巾)牌子
5 W! r$ P9 Z! h* o* A0 y艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,4 q4 k# r! `: |8 r8 N/ P) A
雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾9 O* ?* k7 _  s/ B& T8 w
但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   6 s2 v6 p; m3 U& G$ m) A
鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾
# F- k- G+ w' I8 Q9 D+ S但已停產近30年
6 L9 n2 h% q2 S- Q  }) v+ }鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚