嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾
, x+ G6 c+ R# f& p7 M0 J今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾( _3 l- p9 ~. ~
我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗% _8 |$ o6 \! Q: D) {
所以要係廁所更衣個位換6 K" l* L! S! m  _( D
因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換 4 H' d3 Y4 z+ F# ?
但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來1 y3 N0 ~% C. y8 H& @
我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半
: E9 Z' i; A0 p個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢
! U7 E+ r: X  N* C, j, V6 g  X之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?  h5 ~1 T# a# q- a  V# e
我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底$ y- g, I( i" S5 q
好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話
, G0 e# [: m# M我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換 - @( e% J  E1 m& i
但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪  X/ A: r- u5 d
4 b5 ~$ U. y% v0 U- M% `
佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?
" ]7 t* q4 w% o2 h% Y我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D # u* c/ r: G# m& V1 Q. y
跟住佢就走咗; l; x6 F: k! ^

, b/ O  u, J9 ^3 I, F) k其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到 " q7 y3 X: Y; d" ~5 a' B
但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇
/ L* t& ~4 x* M; E1 H" A7 a! U" J% d* x/ \
粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁5 @* e' {% w9 A5 W, k
http://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html$ A3 V/ j& k3 Y, N; ~+ X
( C, i" p9 n( ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   
" [1 |* a- t9 ?! a0 h+ N6 m$ o睇到又如可他又不識你
8 L4 X) e$ G+ o9 w8 M( A

& m) |. C6 L; R( w4 f1 f. s我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   
: Z/ {/ {: A; N, Z6 A- G6 R* ?7 x3 S1 S

4 o$ W) {' a0 [% I我仲有少少興奮想比人望到
( @- J  Y1 x: m+ R8 @  Q& P
被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過0 X8 x+ w1 x. |, P( v
已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,
: I, g2 C% g2 l0 j' z: E可能是妳預了,5 Q5 z" ^  f4 Q) e
嬸嬸的淡然反應,
; H  @1 {: I$ J- L* v/ Q是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   " N4 ]+ t  I+ R, I+ q
叫嬏嬸俾塊新M巾你
2 j- h+ Y& q- V: m

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   % {' U7 i/ r1 f3 @* a. s
畀人見到 會好興奮㗎喎
, I8 [( ^% P5 y( F50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起( t5 L9 }! l4 ~; f1 P, e
身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   7 u4 z  ~$ i2 O& F, w
畀人見到 會好興奮㗎喎
) j( s1 |: }6 h; c( y6 O$ N對!0 R/ T% \  Z( @/ @" o
尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   
( w. {3 Y) ]4 U4 U; s. B5 T有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
- E4 Y% P! W" a% a& {* p50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   ) G1 n' j- Y8 r3 p) j7 F! n

& p9 A' E  v. R! g50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
' Z* f& y, ?! p0 S5 ~
除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   ! n2 U. o; S) S; w5 c0 C) Y( D
$ `. z5 a* y; q3 z% N
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
% A* J. r: m# C! V2 g1 M3 M) F我50年前用過的衛生帶(巾)牌子0 s: |9 ^" t3 g0 j! C# w# ?& d- B2 \
艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,
- u) l  N* ]% H' R雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾
3 i, T  w5 C2 N/ M7 g- ~但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   
- ^% K4 W/ Q" Y. m6 G鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾1 h" G$ K" o* K! g' {. z8 |
但已停產近30年
+ y* a2 J# D/ o! a0 _# \9 ?9 M
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚