嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾
  s; [6 q+ d. [& e今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾/ k/ N0 ~9 A" o3 m, h! M0 m/ p
我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗
. o: O" [8 y7 t% s0 {3 V& w9 n所以要係廁所更衣個位換7 }2 S( d2 P' [1 |* o; H4 a
因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換
: P# C6 w5 ]! `9 _5 o. k; s" J% c但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來
0 ~) f- c' w% V我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半
; ~( ^. r5 ?2 z個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢  @5 p. a! c, Z, a( \1 r, [
之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?
! t3 P* h! n7 Z# e7 j我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底
/ N4 a/ T# t. W" ]: O, O好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話
5 {; M1 H6 v/ _/ {* b: c6 B% j我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換
. C1 F1 K7 D1 ]& i  g9 A4 \$ y但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪
" Y- b( h5 b; A% V! L/ u* O. V5 R% |+ w' W" f, k
佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?
  b( _( D- @% p: A1 W我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D 7 y# s7 a) R7 a( V) w2 f4 c) t1 ~7 F
跟住佢就走咗$ G5 {/ M0 Y& m/ c6 k. R
% {. Z4 i& E& P" P
其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到
% k) j% u3 l9 y4 R* }5 Q但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇- J) f' G3 @1 U

" n" z6 q) @  G  k4 L粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁0 J' U  N8 F% A, D$ M  Q& J+ e& s
http://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html
% p* |6 i% l( W* A* @6 g- S2 G5 k0 Z8 @3 [1 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   
* A& n! v) \+ b, ^, b) q0 b; M+ ?睇到又如可他又不識你
' H2 a* U$ f0 A# Y! p
; e, k( j. j( \( Q我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   ) \7 k0 G6 d7 R5 H! L, C

$ ]4 d4 J  z" I7 M* j! e
/ c1 {+ P5 [6 E# @- Y6 \/ l; |我仲有少少興奮想比人望到
+ p" x* C7 A0 a2 H9 Z
被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過
# O; c) C8 B, c2 H7 I% I已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,
* Q  b8 l, ]( {6 G5 C可能是妳預了,
9 x4 K9 }( I/ @& n, D( _嬸嬸的淡然反應,
7 V) |3 ^2 W6 D是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
7 A3 S' V: a$ O/ M) r5 B叫嬏嬸俾塊新M巾你
) c% C. w/ v0 v3 Q/ i

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
$ F4 a- }4 q, T0 @+ N/ L# f6 r畀人見到 會好興奮㗎喎
7 |+ }! f/ K4 l) ?; ^+ v50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起" _/ u+ Q7 r+ Q( K7 y
身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
" [7 Z( i% h! n1 @9 I$ P0 Q0 k畀人見到 會好興奮㗎喎
* U* G; h0 }) D6 Y對!
$ Q* m6 O" v9 M" a1 i( Z2 L尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   
. e: b/ B: \- R2 U有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
& W1 x3 H  s; l: E
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   7 E5 g3 f  I" m

8 S' o7 X  d6 g6 F8 {  P& H50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
( l0 J! Q. S# M8 T& j
除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   
- D0 m0 h" E: D9 Z/ C4 R6 V/ K0 }9 s9 D. j" b' h
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
4 Z- T* w' d( P: ]* z
我50年前用過的衛生帶(巾)牌子% `. ]) I* Y, O+ B' u
艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,0 M1 A- d- c* e% @
雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾
0 M5 t& |9 ~5 X; n( w但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   
, m' e5 v" m3 |+ p" X$ w; E鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾% X% S- T* Y1 A, r
但已停產近30年
; ^  G  R7 J# o9 Y. m9 x' |鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚