嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾4 z+ K: S. @* N% h
今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾
, j9 T! U) R! g4 }8 ~% q我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗( I. E- ^. e  r! O: W& t) i
所以要係廁所更衣個位換
" c5 U9 t; g" g0 ^5 {% Z! `因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換
: k  e, i0 q; e但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來
! j$ f& W' ]+ T* E  `我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半
) F- m0 \( j7 y% `# S& C個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢
0 W1 U% Z  C0 Y" i# x# P) J之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?6 n  ]4 V" Q5 i5 _. F
我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底; f0 {9 M, c( b, D+ Z) P6 c8 J
好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話
5 k' F5 p2 [3 V9 q我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換 ! E9 ~! ~" {1 ?2 \1 K1 u0 R# a
但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪# O- b! }' Z" w0 B

9 ?9 A/ m+ t! [. [' |' d5 z7 c佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?. \: }1 j$ O7 u& o" u
我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D   Q3 A/ g. l. I7 {" M2 ?0 R: {
跟住佢就走咗
, {! L$ k& s' p* l$ j# b( B
3 r' b1 U* p2 m2 B- W6 K其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到   Q4 c& [* P: H6 d8 O
但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇
; m2 y) P. r% r2 k/ G0 K+ n: d. e) A( E, D
粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁
& v5 h. P+ s& r' b5 g/ Phttp://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html
2 }) z8 \/ K% {0 s" }
% l7 v( i( t+ m, t% i8 u) S[ 本帖最後由 crazboy246 於 2018-8-8 01:17 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   1 [' z7 i8 H/ ?! ?3 j
睇到又如可他又不識你
8 F8 K, `  u! i# A
) W3 r2 H! D% Y) ?: c, t2 F我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   
6 v' W- G$ J& V" E
$ p2 e" C2 U* O, ?4 t% U4 J- f$ k: V# |" H5 v5 ]
我仲有少少興奮想比人望到
7 p# A: R+ D$ Y2 [被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過) @" Y6 n5 G" u- l4 \% v6 R
已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,
  R  W  x$ B' ]) q: f1 K. H& Y  O( H可能是妳預了,
5 o- p" U/ U( N嬸嬸的淡然反應,' `7 t" q5 \5 M
是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
8 P' i8 T/ b7 O) h* b9 {叫嬏嬸俾塊新M巾你
) D- o# w' ?6 `+ m) ]

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
# k7 m1 O  j8 w" }7 l# Z畀人見到 會好興奮㗎喎
3 _1 v" m1 k+ V" O! ?# D
50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起' \2 x. s7 ]* L8 j5 s
身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
) [0 X! Z' p; D+ N' J, ^  e8 {畀人見到 會好興奮㗎喎
- p  G/ Y+ p1 x& o2 C/ w7 a對!' U) ?" h; I- r8 P
尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   " l9 V8 K( Y' l5 ]* s
有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
, I2 I' L% z3 x  c
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   
+ z$ ?5 Y% D! [  y! Q% O0 u! V; E, S' y0 s3 ^2 [9 W- C& J
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
4 Z8 e  U1 s  ?
除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   6 M& X7 e' V- `  M' g: N; y
  ^4 G! l! N7 H. u6 s
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
' [, {2 ~% O2 T% c+ M5 G" s
我50年前用過的衛生帶(巾)牌子
. o2 _1 X5 h4 A8 K; ]艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,% D" K& f! a' A8 z/ L+ u
雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾6 Y9 w- {% T$ @" |' v
但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   
# }! v  a, l( G0 E4 N% T0 ~鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾- H7 |) Y$ q8 B0 Q: A, H: \
但已停產近30年
/ ]7 h8 s8 x) S$ v+ x
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚