嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾8 \* c4 k6 Y5 B$ [
今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾
, h+ ]- r( }5 {: W我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗, g! O9 d8 O9 C
所以要係廁所更衣個位換" f" v8 j/ R& \" P+ u
因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換 ) E9 ~: v/ M. z" p1 a: K6 s
但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來
; Z4 S$ ]7 _' Q! p. y/ ?我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半2 T( e" V, E0 ]" }, T4 Y4 ~" b
個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢. \. W( y* B2 ^- N
之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?
( ?. t5 a7 J8 e0 l+ |我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底
) X+ Q$ X" C+ L6 h7 ~好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話
& w; n0 u# V( `我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換 " _" F0 y6 y( B* g$ ^, \
但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪5 F3 J0 D9 C9 m, `1 K/ p( t
' R# W0 G/ g! c8 g0 b
佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?
8 Q9 [5 q3 Z1 z& k$ A1 a& g( A我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D : n1 y1 P6 z. j0 ^
跟住佢就走咗# K8 _6 m( E1 I. D5 [- `  {

B3 j, e- v( [, ^$ [$ a% \% @其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到 4 P  ~2 I$ j1 r) l
但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇
6 C$ t9 f- p: g4 b* @; V! z5 }! j8 N$ z0 F) s9 J
粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁
6 |5 ]7 b+ v0 `" V8 d9 N0 j% uhttp://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html$ `4 h( B" d6 a; l
5 d9 l, ~* A! c  }2 t
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   0 [- Y2 V9 F" h+ j, O2 }
睇到又如可他又不識你
" c6 j6 r) D1 i" L# W2 N! h

0 v2 F3 P( m% o  m$ I. X我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   . b; C+ j5 m7 X, [9 `/ e

" G  w* D) S$ w( m% y: D1 j/ m
; X" E2 ]3 j* d; |$ U! Q我仲有少少興奮想比人望到
+ J4 K: n% b4 q  ~& D$ T
被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過
8 g% F; {0 z) I+ P+ o: N  b已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,( N; V0 B( |# I$ o
可能是妳預了,2 S8 U( j  h! Z  j; F
嬸嬸的淡然反應,
& y9 w1 H& Q$ V7 P是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
% s0 u4 K6 C9 E9 }5 P叫嬏嬸俾塊新M巾你
( L1 y2 E! W8 |% }

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
2 |$ n" l8 Q9 ]/ O, x8 N畀人見到 會好興奮㗎喎
8 d1 b2 x2 z9 T
50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起
0 B0 x$ K' P- n# S, t' ?4 n6 }- U! c身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
  X  h5 {6 P& Q/ l7 o! g) o9 M畀人見到 會好興奮㗎喎
0 n+ n0 \1 a+ C; r
對!
0 x* e! O0 R% ?+ I- m尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   
" h3 M7 S( U- _1 v& i. C' @: G8 c有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
- Y7 N8 ~6 M  O50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   ( I& i' H6 X5 q/ z/ I4 w7 }& |: W
! }) l% g' ~2 N
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
" H7 [/ O# K3 {0 n) c- g除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   
7 M% x. B  I7 n" _0 s* }# }8 M3 E8 _$ Q7 T$ f, h' b* w
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
1 S+ ]2 ]) y% V# S- j+ ]我50年前用過的衛生帶(巾)牌子  u2 u' ^/ u# }" o
艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,8 h, j# g, A2 ?$ L7 J/ P( L3 l
雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾2 ?: d! C' g& i
但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   
# ?; d: {$ I! F% `" p% a鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾# ~# H8 p' S$ z  r- h* ^
但已停產近30年
$ M' H; i" K( M鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚