嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係ts/藥娘
5 f1 H$ D" K$ c8 s, v4 U2 Z# G, Y: H8 m& D* j. l
穩定關係唔止性, 感情一定係行先1 A& m7 o) g' o9 W  ~

& F; ^; L5 Q' f0 ?我29歲直男, 搵到好累, 希望係妳
: h% \, @" `" P" }
; l0 O" k( c8 V. |' A2 W  }多謝任何睇哂呢段字的人6 ^2 N% ?, C" V/ t+ H
; H8 i8 Q6 p' e; ]( c- i9 a
覺得好的就按一下感謝吧~~

感謝分享

有穩定關係ts/藥娘
+ m* ]: h/ F$ L4 ~這是需要有經經濟條件

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-19 23:48 發表   
0 G8 z/ T: Y7 i4 d1 e# n, E有穩定關係ts/藥娘# f  \" P  N, p& {! Q0 j: n
這是需要有經經濟條件
. \5 o0 ^" S0 ]" |7 G8 v% _& D未必,係香港雖然係難d

洗咩搵ts,藥娘?* y9 q' h! |3 O, H
搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
- Z2 R  V! |& ]3 b. t+ L$ |6 N你同佢地發長感情咪岩lo
6 c6 A# F6 W0 p! A ts藥娘果d丫......都係算la

三唔識七就因為你username所以愛上你?# m8 v' ?$ R. p; Z. Q7 U
4 e' l9 m1 c: ~8 D( Z$ z" c
* I) i4 k# r4 e
引用:
原帖由 timmy0354 於 2018-8-20 00:58 發表   
1 e  Y1 T( u$ l6 c% Q, a! ^* m7 ?0 h
未必,係香港雖然係難d

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   * x1 W4 Q" `' C3 E- J4 e$ h
洗咩搵ts,藥娘?
) @& X# z6 I7 _# W) p$ K搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁7 u2 k5 D% [! |7 l0 F3 o4 G- [: d
你同佢地發長感情咪岩lo
6 g% x9 u7 u; u8 o9 ?& D, g ts藥娘果d丫......都係算la
. C& ~" H, J' S) p0 Z0 t' v
有人鐘意TS/CD丫MA..

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-20 13:17 發表   
  @9 p2 y- o; V% W( }1 C0 I3 n, a! J' x  {
有人鐘意TS/CD丫MA..
: {( O; @# a6 M0 u你估真係鐘意咩: X. v4 g1 T! B7 \7 A9 P
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢

我知呢度有,還幾靚女添,我同佢傾過計,希望你遇到佢!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   . F1 K# s& n5 n( F
洗咩搵ts,藥娘?
" \! ^/ ], `' Y+ k& e0 V搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
* q5 Q6 E: s' l9 P6 C/ C& M3 ?" ?; u) N你同佢地發長感情咪岩lo
2 O4 z) N0 {. F& ^3 e* l ts藥娘果d丫......都係算la
6 P8 Z) ~6 V: k5 W4 ^8 @% N6 F

4 c; [& }. G( K! R6 W+ [- e! W每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-8-20 18:33 發表   
% q( h/ c' B2 v9 a6 X( g! N  B: S4 p, X

" M$ c$ J- ?  S! [& O2 J% J每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!
( l8 _1 Q# `& e' Y* P係女就一定要無得生- G6 L' k# o+ O* }
$ U8 V- @: @  O$ s( n: e1 c
WHY??

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 15:12 發表   
0 T/ i+ }2 S% t$ C
! x3 n; m( t& }* n你估真係鐘意咩# P) F: f% s# j0 \3 c
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢
2 B* l4 y4 C# ]
鐘意CD/TS無問題啦..* m$ l6 f* W2 Y! t1 N
依家大家好OPEN..

咁你地比心機搵la
: n6 q, r1 J- ~. [0 M0 v: j我唔阻你地

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-21 10:02 發表   5 H2 U* v  k5 \+ g; N
1 S) O, \; D9 x" m- U! r
鐘意CD/TS無問題啦... q$ w! D" z- q5 G) v* L( {0 ~
依家大家好OPEN..
" j/ N& G5 D8 ]
2 I* t1 j! l. p  \: `3 `其實全世界有好多ts,唔通佢地無人愛咩,呢個世界唔會只得異性戀同同性戀,可以有更多類別,大家是cd就應該更容易接受到呢d野。

我覺得香港唔具備一個男人同一個TS發展穩定感情既條件~~成個社會文化都唔適合...
. f- B6 j5 K6 e1 T$ _" W  P, ^' i& O: K/ i3 D2 W4 @) \& k( b
所以我個人黎講只考慮台灣男...