嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦2 Y, S3 |2 M( g% S" i- E: n& e
點同家姐交待呢?

0 Y4 C) J( F3 `' `. D5 X

. M0 q# N1 ~, S% T) x

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你9 n: U: J5 F8 O  |- }& v9 w. v8 J
% V+ [) e  i$ t; v/ T

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
# r9 z4 \3 `6 s3 l9 [- i成條都係啦9 I4 q- N+ j! v; l, k/ j
點同家姐交待呢?
5 ~9 ?1 m0 o7 ]5 h1820721 F# E5 I2 R2 ]' c0 _
# w& L( M2 I: |; T  d  l0 A' Z( |; }+ x6 ~  V% ]2 T
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
! @& S/ i  h2 o成條都係啦
! c) ?( L; O2 w( N9 ?$ v5 T點同家姐交待呢?6 j+ s# S! Q; D5 [7 e  j* w: R
  ^- W& l) w7 T; l5 S
# G+ u) D, T" N# a! _9 M5 s' E
9 r7 G6 `) v  |' q8 X伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   / c/ A0 Z. u& M- O' f: F
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
. y5 E! D  g1 |( d

# a9 x6 W* k$ h( {  ]; w7 X話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   - u, A4 A$ z8 a
成條都係啦
& H8 u  N4 X0 u9 E% c點同家姐交待呢?0 ]5 R8 ~! d& E3 C
- o. [' r. W8 s: A
7 `3 G2 }- y3 r/ R. d& i& x% K6 i9 ^8 K
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   ( V- f+ ?  U4 }$ m
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
4 _* }; k) G) }. u4 j; c! p$ \. i' C/ l8 J+ O
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似