嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦% e; L+ W: @7 u8 y7 A7 m* I) f, `' x
點同家姐交待呢?
9 F( f0 W. I5 S
+ h  I5 E* O; W$ w( S

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你- N4 l9 W1 z3 T+ b
! L  a" s; U# P3 \

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   $ q# c9 c8 p4 x; n; k+ D
成條都係啦6 b2 ?2 V8 z" O- D" L# D
點同家姐交待呢?+ S7 Z. R; @. D! V( L  }; T% e$ U1 V
" b) A, |: O  `6 p" Q! y* ^
7 Y: n/ C: v, T: ^. b/ c8 I/ J) \$ A3 F* n; A0 y: l. G
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表     X  T* _( l: k. p8 I# \& l
成條都係啦
- }1 o7 u1 z& n5 }點同家姐交待呢?: k0 O  S; D- j* n
4 b: ~! X; p; a8 I2 Q7 E+ j9 s
( A0 p) S* p- t# C
% O( T, ~$ \8 z8 T7 A- [伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   - E# Z; U& Y1 P" M  J5 J  p. _+ m
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
. l$ f! e  q. `9 t1 M
% l! R- {6 Y7 A- }% `話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
  }- u3 i. \2 B6 L9 _( V  c1 j成條都係啦; [/ T7 Q, e1 s; I2 J2 ~
點同家姐交待呢?% _! O8 U) K; P! s
! O4 l) x0 O: j1 z
$ k; U0 V3 j) ]1 b
" n; `! Y# I. O. E你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表     Z/ A* j3 b8 U" g3 }+ Y
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
) n8 s4 k1 \; R+ p( ~9 f/ ]2 o" V; \9 ~9 F6 y( R
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似