嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
" q  G& K- J! \* o6 T0 n. [點同家姐交待呢?

1 e# t9 E6 e& s, j" Y

" W7 W. H1 X2 \& `4 c

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
) d6 ]$ i% p: q0 T5 s5 j+ Y5 u4 u6 k1 |# t  K* }5 B) Z

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   3 l6 g" L% N! F) |, O6 k
成條都係啦; x2 X8 r+ m0 c; s$ ]7 o
點同家姐交待呢?; D' x& J# o# X1 M, |% k
182072# M% L2 S2 l0 z' B
9 P- t- F0 q( b* f2 o8 U( C
# ]- U0 v# M- F, \抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
( w. d  ~3 N1 h! r6 j! f成條都係啦% X+ j  T8 X7 G) I1 w$ b: V* e
點同家姐交待呢?; r+ K+ K- V' k0 U
182072" b3 O+ {0 q$ J5 r# q
$ m) p8 s% `; O2 R
3 c0 H$ w0 q0 w( k- ?' i% e8 e0 y伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
4 o4 A3 {( L( L. Y好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
, d  C$ a' ]& g, J
" R  [  y- ]& g# U4 N" o話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   ( G* t! h5 N4 P: }+ c" a2 O, {
成條都係啦0 m& O0 r: T0 ]: R' q  f
點同家姐交待呢?
% G2 w9 \/ Q$ k- x! d182072' H' T$ s+ s) V& v4 m3 r+ ]
0 z+ U# u( D8 L3 Q" _0 B3 I7 }6 x: t9 h
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
! f" J0 m6 t: `, y/ W好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
& \9 @3 a- `' Z; p- J* U
: \% l- d7 Z% {8 u+ C% B- V不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似