嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
2 L" G' [! f) @, M" h6 n* `/ ^: G$ e點同家姐交待呢?

3 T8 v( |6 _0 ~" ~

1 S  @' Z0 [' n/ T0 t8 w. Y

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你6 i4 y* J& b+ P+ L
$ d* c1 l# }* V: s  J  ~! e& j) o

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   # w- j7 ^7 S/ @+ r
成條都係啦
0 s  W& P8 q) E' d點同家姐交待呢?7 e2 Y  Z3 ~; X- l- b! p
182072- ]2 }5 N/ W+ Z
6 ~" T- w6 Z. q" Z- q6 V# E& L9 `0 i* j; r
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   2 A# O6 c! k$ K, }+ u+ E4 B. @
成條都係啦
( N; F2 _5 Z  M點同家姐交待呢?! @7 k/ t- \5 H9 Y
7 x% {, p+ w- ?3 t) G# |, w& W. v
3 K* K6 ^$ C" h; k4 y0 {& o0 [6 ~# k( m
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
0 F. J# ~: [6 M% C; \好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
( @* z, G# ~9 q6 q) F/ W, H9 f

) D: D; H0 l: C# n1 A話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
0 E: @8 G! h5 d$ |成條都係啦
, e( q& @) Q- u" b點同家姐交待呢?
9 N8 t! I. w! y+ e/ {4 u* j182072
: K8 H6 Y& ?5 {
) B& k9 W. B' L9 s( V' z; d
/ v; {' b9 o  r2 b/ X( G# S
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
) O# s" q! X+ k; D) q9 W好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
, x0 q' U5 z# w6 T% W2 U+ G$ Y- p! C: y3 x. k$ [! X
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似