嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦) \( X  o0 l$ _, A0 y1 V
點同家姐交待呢?

! `. Y; U7 `+ ?6 f, D, s

; z3 }( d6 O" [

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
) {, j' R' h- {! y5 S& u$ Z& m- n
8 {: G5 i2 f7 j4 P6 {: p- A2 p- G3 @[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   " s2 q7 E! `2 R. i, L
成條都係啦
7 H9 P2 s2 n% ]0 \& ?點同家姐交待呢?/ k" |/ Y2 d' V
4 X0 p4 ^0 h$ ~$ T
! L- D' {$ e7 _1 D( d/ l
7 ~% |+ D  b" ~  {0 @# U# N抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
' d) q1 |) t0 q4 F1 L成條都係啦& i, J9 J$ v( z) c
點同家姐交待呢?
  J3 B8 l' V! s* {) ~( f# n182072  X* E/ O# y4 M5 q
; @9 S( B5 B) r/ z

( }5 ~" e) k" d3 ~) v0 Q伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
) @1 ?" @- X! L! m, {; m9 f好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
* f, j8 ]% [5 A$ T, V8 X& }0 ~- T

7 n; }, E$ l* A. w話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
' C3 h5 C7 @' w/ L& w8 g  s成條都係啦
# r& ?3 `( c6 R2 m. P+ g) A$ f2 Y1 N點同家姐交待呢?8 A& h7 z% Z, e) b/ [; Z, m. n) K& f
182072% U" f) ?6 I3 z6 U! ~% X
# S) L, e9 L0 B( {0 w- i- d# [- f9 s7 B* s8 M2 p4 [
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
6 d- c5 S  y6 q. v5 c0 `6 m% r好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
$ |1 ~6 D; ]2 s4 g  }
  X$ h+ ~/ `- ?& n8 f不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似