嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦0 j3 ^7 P, P) A' u8 p) P9 ?& m
點同家姐交待呢?
+ Z  R! `7 T% O; g" y4 C) j

# u( p& l) _! f9 W5 v, _- ]+ {% K

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
2 l7 S( i. T/ w9 L1 g! p1 r2 P7 q3 P2 }3 q, C; n) }

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
6 M0 J1 b$ C- h& ~- X成條都係啦! ~: P7 t9 [: C( o
點同家姐交待呢?
" W" q6 {; B. X. A( _# ?4 a' m9 @182072
6 D+ [& i* U% T
& w  J2 W3 y  ~) I) B9 O6 N" j0 s- o5 D  t9 |# L
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
( I0 X8 O* N( {/ c( q成條都係啦5 c* {5 g! }( i9 `9 m0 E
點同家姐交待呢?) Q! D5 D) e/ V+ O6 f# l  S/ {! A
9 i, N/ n! K  r2 e" ^$ ]& T) t: S
" h0 f6 A- }% ?% r

/ K) e1 r! m5 p% D; ?5 C伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
( j3 ]; K& K% S. K( Z6 `好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
" p$ s% ?5 y/ X
3 e+ p4 Z" N: Z& B/ b+ c# b
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
  C7 v$ P9 j& S. b8 F成條都係啦8 X' J% L/ T& [9 t1 |. h
點同家姐交待呢?
) T/ U7 b. l( d1 |$ D8 d6 b+ V' O6 ]182072
7 o% c- J& Z4 f/ g1 e: ~
/ X$ L, }5 q7 m  p& h' N- Z. c. r( A. ]. i7 N
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   5 ^+ D7 D8 _+ r/ G: r$ Z% E
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
# {" U4 m- M; V
1 {0 Z( i9 R3 r, |
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似