嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
1 q! W' \( T5 u點同家姐交待呢?

~0 G3 j! G5 U9 e
& r+ C! T7 b6 O# X9 H' _

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
0 m  q7 B9 }" P4 Q# m+ n( s
) @. \, R- }. E/ }; L[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   $ `5 c: h8 Q1 o6 E
成條都係啦
% j6 ]; y1 u% U3 R/ b% j) A點同家姐交待呢?2 G9 ^1 a- [& @& S! X. w
% M$ p. j" D. `7 q, X/ U6 b
" e& B- C1 l  z6 i+ v" m3 J

5 W1 q8 R0 R7 i* h! n. B) w+ u, ^! c抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   7 R$ X, {: s; ]
成條都係啦. }- ~, Y+ l: {7 ^$ o: _/ J+ M
點同家姐交待呢?' i5 f5 b9 K# u* i; P4 ]. {! ^, ]6 P
  ^6 F; D& E5 y" j* r
: v, @" n) R' T" F1 S. ?
% ?3 A4 Z8 N3 }" j8 F9 @6 o9 K伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
$ q7 c8 P$ b, B: I8 }2 a" x: v# a好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
; ^1 |& T" t8 m
1 V8 j4 \& _: f% Z( X: \0 D9 F' o. L
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   ( D  h; @7 i$ _# ]+ F( ]! W
成條都係啦6 M+ k) U& ~' E! |6 i1 \' ^
點同家姐交待呢?
4 t' D, ~. N" X6 C/ x) v182072
; h) h+ q  }* [: e% O& n! G$ W* O
/ V( G8 R, e& s* D& c
9 C) p3 o- @4 O0 e* t% z* [# G
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表     M  U6 y* C# Y4 |$ P4 w
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
- O, R6 i8 n) g, B  {

6 [- L* e5 l1 p+ A3 ^7 Z不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似