嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
# G+ m. D. i; f  P點同家姐交待呢?

1 x( X; N: H0 u7 u# q+ n2 m0 w
6 T9 \& ?5 L0 h

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
4 P9 {. u7 Q) g' K2 S( a- i: M
2 `! r. O  S4 C  C[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表     R5 Y. t0 D  g
成條都係啦2 L: W7 J0 p$ N/ U# n, a
點同家姐交待呢?
$ }3 ~( ^# e- s7 q" j- R182072
/ s, B, i) n% @6 A4 m+ z. X
- V1 @% P$ V; h9 r( h
; N7 v5 K; k3 P( `/ f0 [8 U5 e7 I抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   4 g4 a4 ?, {  y: @6 b6 ~
成條都係啦# _' k9 y* Q6 _5 f. `( r
點同家姐交待呢?& y% ~3 l2 z2 f, Y0 A, k. q
182072( c: x& ?6 _9 a' m: o8 U
# y1 }; O- u! }  v
# d% I% o; B$ c. a+ r
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
4 S, S- R8 X6 C3 D+ u好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
# Y/ w% S$ d2 H) I0 L0 R6 m* |" b- u5 [# C9 c4 }/ V
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   ' }4 R; t* F' v; E( A6 h3 B) p% M' Z
成條都係啦
, a! a2 U: h, t( p9 @) a* Z- ^: q) e點同家姐交待呢?
$ ?+ V3 ]  I# L" m; m6 Y- ~1 X182072
) P/ \3 |% p' E0 A4 D' H
/ Q0 z8 R" [. n; s% D% {' r/ _  }) s' x8 S4 ?* O3 y- D0 u
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
7 P9 S# M6 G9 t好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
3 _. [2 b" a; c) T$ L, A. O( u; b
( b+ o+ v+ g$ S2 Y不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似