嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐新買的底底(12P)

姐姐新買的底底(12P)

姐姐最近入左新貨,當然給大家鑑賞一下啦!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 20:50 發表   + ^8 L* y" ^5 @+ l9 k
姐姐最近入左新貨,當然給大家鑑賞一下啦!
$ `/ [" d6 `7 M1 o" |1 N2 A; D- k5 T: o/ f. y& L
我愛第二条

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 21:45 發表   
- U  y9 L+ ?' m+ v9 E+ {) I( M1 a9 G0 J. T$ _; C' S! ?/ Y1 ~  b
5 F! B8 |1 z) b
我愛第二条
: _. a  U% }5 q
我都喜歡頭兩款,質地滑身幾舒服下…

想問一下丁字前面包唔住點算啊⋯我還是鍾意有壓逼感緊滴嘅

頭兩條想知咩牌子
1 f; u8 |3 N" }2 q+ ]' v) N0 x只係知最尾果條係68

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 21:45 發表   6 s- b! n, d" e8 J

N) B: {9 c& @9 \% B
- |% `2 \$ U: h) c4 j# S: M我愛第二条
2 e6 T& [& x* R: f$ \

4 J; D2 @, N+ Y. f0 V$ |( B1 M; w5 [你姐姐有眼光,但小心,不要給她知道

Wwo。全部是細帶。
+ G0 t$ e: z5 `5 }/ z3 K
, f& j. y$ q8 vI love the t back
& B4 F0 ]/ N- P$ G& v; A4 ]2 A及最後那條。
+ F2 X% Z# L5 g" [. K
! V+ G! ?8 D$ v1 S4 K全部都是細碼,你有冇想,試試看/ a* c( E  [; l% L7 N& H! g& M
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 22:12 發表   9 U0 s/ Q' K8 P  D; s- Z/ n

! @( u0 ?- w3 I- S! V我都喜歡頭兩款,質地滑身幾舒服下…
$ b$ l1 n$ N( _: q' I! z, ]1 P
% k$ \& {; u6 F% y0 e( R頭兩條,是一樣,只是顏色吾同。
3 M+ B0 [) A9 u* z( e- F: F3 G& t( i7 l
有冇買 bra bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 skyuphuman 於 2018-9-28 22:47 發表   
+ i3 O% O) T0 n, m8 Z, i想問一下丁字前面包唔住點算啊⋯我還是鍾意有壓逼感緊滴嘅
" M6 l4 ^- q, Z, Y+ H" ~
壓得耐蛋蛋會痛啊!

引用:
原帖由 jj2343234 於 2018-9-28 23:21 發表   
! F# O) |7 L9 K; H頭兩條想知咩牌子 * _* V4 x' o4 e% j- O( }
只係知最尾果條係68
& `2 \3 w! n, W2 c/ }$ M我睇過係雜牌貨黎…

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 23:38 發表   . \. Q. T  }+ Y
6 z3 ?+ y& A$ `, `" W

% R  i) C& x) k* v你姐姐有眼光,但小心,不要給她知道
5 S: j5 K2 `, Q' Z( E
我會了,我都驚佢知道…

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:58 發表   
& i  C' o3 M0 k2 h3 d1 v. E5 ]: o
! r6 [0 B7 [2 W- Y我會了,我都驚佢知道…
) r, Q- t# E& ]
2 p7 ~' o* a* s' \( ^) }( s
你什樣會知道,她買了新的 ?
% J; x' \( u- X1 d) M$ ?. E# ]6 X: W8 Y+ H5 x- O% F7 H. h
吾通你時刻去找?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-9-28 23:47 發表   - Y. F% a+ N5 m  s' ^# x! l

! Q& k7 M( h# L5 p0 E- e! }2 i: V0 R% {
頭兩條,是一樣,只是顏色吾同。
) |3 \- G4 M2 @+ j/ j, T
" N0 z% v" t- q0 Z有冇買 bra bra 呢 ?
1 u! w7 }3 v; }8 g9 o
對啊,同色唔同款…bra bra無時間影唔到相啊…

引用:
原帖由 misslady 於 2018-9-28 23:59 發表   
' r' _5 `: g: c! p& f1 T* a" H% `7 |, o% j# C2 s- K) W
9 e3 f2 }- V" U: y
你什樣會知道,她買了新的 ?, p0 D2 m! N' `! z' k

, C9 u+ M4 y: }( [- @1 o, _$ ~吾通你時刻去找?
7 y; f& Z' F7 {6 X; |我趁佢去沖涼先影到底底咋…

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:54 發表   
7 H8 m6 k1 f$ Q4 r5 ]1 p( {- s
6 G, ]1 ]" k/ l; w- I# j壓得耐蛋蛋會痛啊!
. R! b; P! w. `; V) o$ u
+ s. g% e5 z5 m2 }& l5 {
我都會呀,真係煩

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-29 00:01 發表   
" V( [  s6 H" a9 I
- k! M5 L5 D, o對啊,同色唔同款…bra bra無時間影唔到相啊…
: U+ j, s, X2 ?1 F3 Z! Z( s. H! o- j- @) N6 z8 B
在興趣看。. \$ P* k6 Z4 `5 c8 W# L
等待,一定有機會 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-29 00:03 發表   2 m8 Y% H7 v0 Z3 {3 _
: W" X! S6 Q3 f: v+ U4 U7 Q) X/ C8 o
我趁佢去沖涼先影到底底咋…
/ k1 {2 e0 f' b+ R- \
+ }2 S) q: {  s大把機會,吾使心急。, E; y1 w/ Z9 y2 b  C

" J+ d) S4 a2 u) c除非她,房上鎖
$ X6 q: `9 E& V. \(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:56 發表   " v9 \6 `+ C0 @  W/ J! n- c, w  _: w

8 ^! R$ G" ^, l/ q8 W, r8 b我睇過係雜牌貨黎…
+ w, t7 E  B) R. b/ w' ?+ h哈哈, 有時呢d非名牌既, 條褲邊仲好睇過d名牌, 仲要絲質滑底

引用:
原帖由 jj2343234 於 2018-9-29 00:35 發表   
3 O% s/ T! t3 M7 x+ ~
9 b* c- c! v9 ?8 a7 P5 N  W哈哈, 有時呢d非名牌既, 條褲邊仲好睇過d名牌, 仲要絲質滑底
& Q/ K6 H  I: h
/ J0 C/ G1 |3 |" X6 S, B
希望吾好洗多幾次,走樣。
享受 一分一秒的 CD