嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?
- j" h6 A0 G0 i7 y可能小時食雞翼食得多  P; m. ^) K2 e. Z8 l

$ }$ b3 U4 o# g: O都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   8 |; y$ X# S; T% u. }( I
有無人同我一樣都有男性女乳症?7 \8 V) E- A% f5 ?. R1 O& A' H
可能小時食雞翼食得多  V7 k% }9 |; n

2 |' R0 c' B: X8 f7 z3 N  ]3 k都唔知是好事定壞事
5 ?# b+ F* P1 B1 ^女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡  x" p' i1 }& J, A( E( S' a
1,你係咪肥胖
0 w8 o3 @; @) x" ~' ~7 @2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
. J: A5 j  }. U6 {3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙  j" L) A0 b7 `, ~  V. I& C* U. Y3 t
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   
  E. M" I2 ?+ }" U  M你有幾大呀?
% y; d* ?! R$ |+ R) F應該有A
: Z, @5 X) L$ J4 `/ S9 d0 Z問題是乳頭突起
7 W! @3 L/ [7 r8 a, p- \
5 u- P7 O+ _/ |6 E, F: p$ ]CD的話其實幾好* I9 W1 D, B9 T0 K# h
但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   - t: E* R  }4 w& D8 k% v
肥仔大多都好似有
5 X, S, I) |* l) \3 n% @的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   " p$ p) w( L1 d- Q- E! Q

z4 K* v: m9 @2 [' M9 Z女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡0 Z* v- Y3 ]# A% U9 H
1,你係咪肥胖# `* X  F  j5 C# c- P
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢7 z' r% j/ _! R% x) t4 e
3, ...
" Y) Y* {0 t1 z2 k1.有少肥. |# b- C- x& v& x8 i$ @
2. 唔舒服又無. m- W  E4 }, L2 G2 ]
加上我無食荷爾蒙
$ i$ M; l1 a5 T, `1 c) I3 U9 ^$ ^5 `' n9 P2 o
但可以Fill得曬個bra又幾滿足
' W+ `8 f' E$ S" C% w: E% T% u1 y. x7 L' D) F8 K' G
可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   
: b( Q  f) s7 o0 O
) i5 D; L& H+ c, o1.有少肥) M9 J- a- o- `
2. 唔舒服又無' ^, B: Z( t! N' o, @
加上我無食荷爾蒙
$ X- A1 ~, X5 Z# Q3 }# c0 H1 X' P  k
但可以Fill得曬個bra又幾滿足
1 I4 H3 c. N4 W4 e; a2 C% a( Z  T" b0 g/ b3 |3 b
可能要搵下醫生
2 R) F9 M: _6 Q5 {3 W% r: O  K' O
因為個巴有pad 啫,試下攞走會點,
  j: k+ j: k! w# U我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
$ A) e& t$ a8 Z6 m8 e有無人同我一樣都有男性女乳症?
. M/ d2 T' l# Z5 Z% H7 Q可能小時食雞翼食得多) D5 f" L! H2 x8 D' C. I2 [

4 U$ _& z: V- U6 n1 y7 C0 j5 R: d3 U5 J都唔知是好事定壞事
" t# [+ j& N) T我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動* s1 l/ d' Z, S+ B7 ~/ [

3 j, Z7 b0 u, I; w7 g2 v& l5 `0 p[ 本帖最後由 tkcdream 於 2018-9-30 01:05 編輯 ]

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   
) `+ W' r: J$ r- n% I* x/ A% Z) K9 n. o2 C! G1 T: F, N
因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post! ~* y4 x+ Z; a) {8 Y4 j
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表     I+ o, q0 d7 x5 y
I have... see this post
8 ~) K+ Z* R# d- k9 G/ hhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
* R( ~. H4 L9 Q3 C1 w- G! W
好羨慕!4 j( H) S+ d) b8 D7 @
平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   
1 O, T9 K+ e1 K# `8 }: d其實發福多數都會有,肥胖就基本有
$ D8 f* M. v! u8 s, \& k/ l0 T
我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有$ q) w7 ?2 r0 Q# _! |; k4 X6 c
而且乳頭位置比較Puffy $ L3 c( h( `, a) H% I
所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun* _0 j) A  m/ d, D" C: z3 b7 \

/ W4 f/ @6 s% u8 q: G6 |你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   
& Z( t6 H& J7 l! y
8 s1 U+ l- o  X) f( O: [9 V我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
9 H) l. H; a) w2 y( ~5 H* |
你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
; Q  J! S2 ^/ \& N6 j肥仔波算5算
/ O1 h, {! I2 E# T. j* Q男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁