嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?
" R2 P7 q" R/ L) n9 V可能小時食雞翼食得多4 ~5 {- [. C) O. }  i) i/ \7 k1 o

& k3 c  b& q* T% _5 f0 e都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
) s( U$ D. I$ V% _有無人同我一樣都有男性女乳症?
2 J4 m, K) t1 N) Y& D可能小時食雞翼食得多4 W' d, c  I  s9 `" Q$ A" R8 x

`% }$ |' P8 ?  v4 S" ]6 M# s; ]都唔知是好事定壞事
, ~, b5 K% J9 U- C1 c8 I! I1 V
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡' x3 Y2 Y9 I% \, T$ g9 k8 I
1,你係咪肥胖! {0 O5 T+ M. U
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢# n: ~( E' m# h* j& [
3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙4 B- q# ?" n8 N& a7 T" Y  e
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   $ o; z) x  R$ K
你有幾大呀?
9 O- E! F0 H& ^  X+ o# f
應該有A
/ M$ p5 K' N) |; c問題是乳頭突起0 m* W9 Y8 L' y+ w# h

, V  i1 A1 _0 E! DCD的話其實幾好
8 J* ?0 @- _4 m/ d) t9 U但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   
8 L" L6 g7 T% Q) k, J# M: E肥仔大多都好似有
8 z( V( d, r( A. f0 u% x, K: q4 g0 l的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   
4 E8 `4 }, g% b* l) z* [6 ]
3 Q$ l4 h& P  f" w* \) _* X女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡( b6 p; f- D3 t. z9 K! r& p
1,你係咪肥胖
4 c4 ~/ b! x. ?1 M2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢8 @3 y. r2 p7 F- d' K3 |8 M5 R
3, ...
5 D7 s  W* S1 L6 W4 x1.有少肥! z8 g5 u* O( A) C5 s9 R
2. 唔舒服又無
  I/ y2 p+ Y6 g0 c加上我無食荷爾蒙
9 b% n) Z0 l+ F+ \
7 p$ A/ W/ C1 |3 q) q/ A但可以Fill得曬個bra又幾滿足 & A5 a6 k4 n; U& p! r( \* F% |
9 d) V5 o" f. ]2 V7 b% w
可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   * {2 \3 i. Q; F$ ?8 J4 K9 G$ D2 d

- `( K  |: M! z8 n) ~2 B1.有少肥9 C4 ?& K! M0 \
2. 唔舒服又無
  n4 d# J! y3 P1 l( Q3 R+ U& O加上我無食荷爾蒙
, E+ O9 O1 k8 |! L+ J7 [0 K1 n) F
但可以Fill得曬個bra又幾滿足 2 D. e/ P' r# z7 _" N2 v( e

" J/ X9 B+ x7 M+ R. w; n3 F' c+ k可能要搵下醫生
6 x, r7 C, ]5 g0 w8 e+ N
因為個巴有pad 啫,試下攞走會點,   c" l& s4 U& i
我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   . ]3 C% l5 Z  N8 |: a
有無人同我一樣都有男性女乳症?
" I8 ~# x- h- e8 K* x- O; V可能小時食雞翼食得多
, c+ @3 `6 K6 c& e  z! X
' L( {1 F# Q* \, b! ~. N; Y都唔知是好事定壞事
1 G" _) O: c; O" h9 [: |
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動6 e* e1 x" C. d# A* M
. k$ O3 v& }7 P+ P# x+ ?

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   : S4 t# m" I# a, x3 p& Y

. A& |8 T, O8 h5 Z因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post
  e. ]( N) L, s) c# D5 U9 lhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   ! ^$ H" s2 B, V& _1 i5 |
I have... see this post& M  {  @+ o9 [& m" f" i; q7 h
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
5 u4 \+ j. o& H$ D5 [" \; Y6 T
好羨慕!
2 d8 T) i+ j' J平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   # [4 v; W( E! Z" f  r5 Z5 [6 n
其實發福多數都會有,肥胖就基本有
8 h- p0 ?* S/ D# m) g& M( g# V1 X我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有
0 n6 g% ^5 Q/ ?5 B而且乳頭位置比較Puffy 8 M9 V& w, \. n! o% b' E
所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun/ t# `$ R. i/ n% K

4 s8 F5 \3 i' l你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   
$ E; Z  x  Y: w; n' X& F7 ?' x7 Q" ]& ?$ n3 e2 U) T2 w) Z. V
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
# m; E1 j* Q$ t8 n9 Q: ^) a' N9 D你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
" x5 e: x4 l2 d4 N4 ^" y5 M肥仔波算5算
: J2 D3 o" W0 z, ?
男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁

最近訪問的版塊