嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?. l& R+ y# V6 w  {5 S$ _: {+ _( A' y
可能小時食雞翼食得多) x3 g2 v+ S' }# y. G2 I
0 [1 u, V- a7 Z! ]& b- s8 X
都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   % ?. v  o3 _, X
有無人同我一樣都有男性女乳症?
& {7 [) }! E: G- Q3 |% ]可能小時食雞翼食得多9 p% q! `* S7 G/ J$ _2 V

E* L- O2 e, {  m3 ?都唔知是好事定壞事
$ j7 i$ i* _1 Z8 x* e- ]
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡4 Z" V6 v  U0 w2 D; }7 v. P
1,你係咪肥胖0 ~# _) o/ ]2 w: x1 ^# Z5 K( x9 s
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢5 T$ ~; B% I3 `  @
3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙) ~6 C0 ?0 Y; f. i) L# ^4 Q5 u
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   
9 ~* v# U: a; j6 L( o9 ?- G$ v你有幾大呀?
! Z  Y0 v3 c- s# G, l/ z& W/ d
應該有A
4 \: Z! c, d* e0 Y* q' X問題是乳頭突起
0 ~3 Q. Z$ g) r5 `7 |1 K4 p8 {4 F" S9 a8 n& m/ o/ r* w
CD的話其實幾好
4 ]% U- s6 {4 s; C9 j. I8 h+ _5 Z但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   
4 P' b1 Y& v- I# j0 }% @% }2 j' s肥仔大多都好似有
6 {: u  ]% l9 v5 g1 j) S' R) g
的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   7 q# m7 I) Z- p/ S
1 }9 P1 \! H  l' ?6 v
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡" P8 j, Q, u3 j) p
1,你係咪肥胖+ f  J$ g1 h0 t' a* m3 ^
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢2 ]: o% Z0 X4 h+ s2 ~% Z( M
3, ...
  z0 i- @2 w: i5 _) H2 v/ k
1.有少肥" {6 l) n- B  A& m- Z
2. 唔舒服又無
* P8 b5 a# [  @* P# @, L加上我無食荷爾蒙9 I, f! d: p4 k$ R& z

( g+ V  k! |' _/ P+ _1 T9 }但可以Fill得曬個bra又幾滿足 ( P1 O0 A" B5 L* R2 X4 Z

) _) X) C; j( D2 x4 X, l可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   , |2 g3 @& k7 A

7 r; K6 |) i8 V, o1 n  {# k) R4 E1.有少肥- Y! ~1 v2 c" N1 l) p
2. 唔舒服又無
0 w6 }: j8 @2 c0 D加上我無食荷爾蒙
8 ]: E8 \9 ~$ l# j# P* t
( \3 M( l( U( I- X9 G但可以Fill得曬個bra又幾滿足 % Y; X8 |3 \6 t8 W# f
! c& X$ r% W' z8 M  z3 r0 L# N
可能要搵下醫生
& o6 v+ a; e0 K
因為個巴有pad 啫,試下攞走會點, 8 J2 [# A* N. o
我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
; T3 m: a/ m: l; I- N  i有無人同我一樣都有男性女乳症?
/ G: m: p& o9 Y- E# g可能小時食雞翼食得多
' |' P" \' l4 H( g2 v- S( T/ P# L
* d4 s; E& n# @都唔知是好事定壞事
- O, h* v4 z. B' k. N+ m% v- @
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
6 M: V. {5 ~7 q. ^6 f
3 Q" O9 {% |: w* d/ {[ 本帖最後由 tkcdream 於 2018-9-30 01:05 編輯 ]

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   8 @$ }: |# ]$ g# f# g, }8 V- p

, z) s' G5 n6 }* E6 @: l. l% A因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post
- j& j! w) V! o; \. t" hhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   
: W1 S1 t2 a/ _I have... see this post
6 ]. X$ v* f; ?2 w" q' k3 qhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
1 {* Z+ K% U; ~) C/ ~. ]$ P( c
好羨慕!5 j1 E" G( ~1 b
平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   ( e9 D4 d+ p0 G& J/ h
其實發福多數都會有,肥胖就基本有
# u, z2 g/ }# D' T我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有8 }" |0 _6 Q! ^9 @" r) O
而且乳頭位置比較Puffy
5 y  m  Z  W) p% x$ e- O+ L所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun; b( T: I% H+ o5 Z# X! v9 `
, F- h/ A0 n) l" C( {1 E
你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   " W1 z) ]- `9 ?- g/ C# j

h. v  W( D* g2 H7 U, O我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
: F( I/ ~' V- L4 E你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
. Q' P/ U* l: w9 ^4 p# \) b* J肥仔波算5算
; S. a. a, |( Y6 E男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁