嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,$ @. }0 `' n' B: i( M- g
有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   , k6 d3 }' a0 c' D
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,4 N! F9 J- ^8 G$ B. Y9 _; W
有咩事係最怕?
6 f8 k- P9 u$ @& Y" r# |2 ?
/ m  [- ?+ q; g' Z% \meet the police;
# w! X) c6 ]6 G8 imeet the friends / family  g8 l" t* t& I# \
: x* h9 a& Z4 R7 U+ N0 \8 I/ Z. P8 A
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   9 x  p' M/ \* k- x
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
' i; G8 I5 H: J' ^) Y5 ~: J) Y/ i有咩事係最怕?
* }0 S) Y; H9 Q8 g& m比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身$ J* \% y5 Z( e8 `7 I9 i1 ^0 r  Z8 ~- W; c' \

0 N1 I, y2 b. }, K) i; M而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,  w3 T$ x2 T4 B- f1 N1 g% q' q) V+ ^4 a
, G$ p# H" F& R$ A/ U
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
, g9 [$ b- A; ?; I# b: q  V4 Q% o6 T8 w
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
! E. o- R: |( V& K, g1 M8 D! S
, o6 v/ `, F: f% W, i不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,/ O4 @9 b" G  @
  u" B2 h* p4 o  Z7 H
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   8 s3 E) l/ o# u$ ^, M# t: Y
比識的人見到
- h* l  G9 f! Z$ [6 p' @2 l8 b
8 ?" u% L" M$ F( U6 U& G
呢個真係有D 鑊
, p8 f0 R) y+ K3 @# r尤其人大左
, A# d3 R. h% r. G6 Q. l識人多左) Z8 h! F0 r2 H6 n5 p
& o! S: R$ Y7 `6 y% U" F
當平時都差唔到出街次次都撞到識人8 A9 h* w, ^# m" B" Q; t/ Y
如果係CD出去# t8 g, \/ U( O' j. f5 w$ W* d. p
而我技術又未令人認不出我3 q" x0 P: g- {: b- K
都係危險" `( F% w  P, r# D8 U: L
2 ~5 {, N* ?, I$ P
所以現都很少很少機會了4 U: r! Y1 c6 H

, U  S/ u9 }; |+ W" Q8 z) V& [8 d7 S
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   . s5 t) B) O( Y& a
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
+ C% x5 k" N, x$ K' \! q6 T3 J
. @7 }# \) g: s3 w# A5 A而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,+ J9 j- j8 P# r
0 w- q4 E# B4 x. b0 Q: X
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
- l% k" a! [/ \, a7 Z4 y
, v5 c' l  t. `+ m. J& e( Y. v  z8 y9 q5 ^/ [
咁我又唔驚喎
  j+ r1 Q! c/ m. h1 x3 Q! Y打劫,我都唔會好多錢喺身
) W+ I* l( ]' ~真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?
# Y2 |. G) H( I( F- G/ v7 G
3 c' J( l! D* i' t8 m) A) O" h' y但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
0 C0 j, @7 j3 \- B* I0 O
5 P  q5 ?2 z: h( u4 i
9 B( D% M6 e; e( B5 z1 J2 l
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   0 `7 L  n/ S+ t% s/ B, l) |

! o. U) s# q3 b, N; c; N" C  H; _. M4 w! e& w# }2 R- A. C6 @
meet the police;
+ ?0 u9 U# {2 [3 L; r$ Z" V7 i  ymeet the friends / family7 X3 F- k6 S8 s% N4 x

7 i% S' d% E) E5 U3 {9 P
! o+ Y8 ~- s# g* Y7 i

9 E1 G3 p$ H+ ~- K- ?: X
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   - f* d. _! s# y& W6 a; d! f
查身份證囖
5 C6 h; D1 S: F  N8 X- r2 e& n
. ?/ u8 P0 G$ Q5 X* ^0 ~5 }呢個我又唔驚喎
* B/ b/ n; f9 E' Y! d: I又唔係在女廁查( A; O' Y! B0 L" a6 H
又唔係露體或野戰( ?" l  c, A0 m

$ d' f/ g$ H, @著女裝出街
1 M. B: N0 X' C" V查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   # i" H2 ^6 a! W  _3 X2 L* a9 u2 s8 S
查身份證囖
2 g: T! v6 z  a- C+ p" J
查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   9 I2 v. Q3 s( t3 c, R7 G5 T
查身份證囖
! f+ h/ C$ ?" r( q: G5 K/ B* b

" M% S3 _- G( _7 D- k# n唔驚的1 {: p4 J, }; ]
D 男差佬想借D 意抄我牌之嘛
- r9 _' Y3 u  `看完身分證知道係CD就沒興趣了
- N$ u/ M2 `9 V. w試過兩次都係咁
. h' z8 B' Z% w: d3 m; `' {反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
, O, I/ U3 s# r1 {: P3 L0 R
- M0 s" r3 i" ]8 y; i$ v比識的人見到
# P# H% G# A0 _+ P; |' O
& ?% n! I* L7 b  P' o8 _
X10