嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
6 q1 ?5 \; A" n- ?( a/ P+ E有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
0 ]/ p  Y7 U/ ?各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,/ m+ J* W) r3 h# {9 a$ r; J5 |
有咩事係最怕?
5 y- V" t  d% L% J6 |

. _: Y/ G' {3 e( Fmeet the police;
  J  H6 C+ e+ {meet the friends / family
2 {) x* v! Q+ I3 L8 |! @+ p0 `4 N: g8 j4 p2 i% i# w8 |
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
/ j. _' a, n* n% C各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,6 J8 I  m2 `% p1 p2 A
有咩事係最怕?
5 K5 ~, J: d+ p
比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身$ B. g% W4 G& G& k& n
9 e/ u8 C7 T; H
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,& {' d% q6 P+ ]

3 ?' u) t9 O5 c2 c; D  {6 k/ L就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
8 ^* }- q. n# ~5 P$ h
/ f4 z: B9 w1 u$ p/ {8 q" s只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
! V! {# w. `$ g: o9 \2 \
. ^+ G! _5 N, Q* [0 n不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,
- I2 e% u7 `* e7 h4 x, H- b  K& J' d, o& ?
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   2 Q$ n7 i# }8 `: a3 P( u
比識的人見到
2 i" o, ?+ s  W. @! X: x& J% H
+ I: K* V9 m. L, I8 P呢個真係有D 鑊' ^+ X- o& e3 D( S0 C+ b
尤其人大左5 g- o% e7 W0 l) m- }9 |* ~% W
識人多左
' ^9 c3 i' V- [( R* x% [$ Y% e" T( K7 v) v8 K
當平時都差唔到出街次次都撞到識人& ?. H- K. j2 J) L8 j0 b! Q0 [
如果係CD出去
7 L( W7 {2 |9 o9 [2 ~( ]而我技術又未令人認不出我
( h7 Z( D3 [2 C& {都係危險
' A* u0 c. g' S% I3 G" ^% K0 Q  g! M5 a. m" t2 ^( F! I9 B
所以現都很少很少機會了
- K( C& W8 h9 x) i  _' x1 b9 W3 v% i
8 t" U8 ~% a  A9 `! S5 N# T& S
7 Q7 ?5 Z5 M) N; ]
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   
% B% L4 h% H: q9 O" p) Z" g% r+ g最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身0 ]) `; E* ?3 r) n' j* m

/ j5 P# {3 g) H8 Y# J而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
5 Z+ w- _" B* \: ?; J
  \7 J/ S: R# P就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
$ s+ {) \* q/ V1 ]: u# F" I4 [9 x: D. J* C* A
" }  q1 J) U) L
咁我又唔驚喎
* N( W: k) @* w" H% j打劫,我都唔會好多錢喺身
/ D) d& C2 q& F  A7 w/ [" G真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?+ {% \' w% k# y' c

3 `" U: O- \6 T& q$ N9 @但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
  F% c- x/ `3 s+ o. K" N: N. i! K7 x# n; S! H4 d/ i
& e2 s; f- n+ Q2 A
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   
; n  d; f0 T( i8 f6 v: b; ?. E1 X2 i3 L; k2 M) Y$ r) o$ ^

) d: D- y+ d+ I8 e0 k6 Wmeet the police;
, W9 n1 g2 W# I5 [3 smeet the friends / family
3 E  |  h3 J+ ^' |9 f! ^% ?: J6 L1 [0 [& F: E/ w$ \5 x
5 {' @( E( Y2 p0 n/ }' P6 ^7 j% [/ d1 s6 A# }. ~" }
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   2 `* a4 @9 P; s; L% N
查身份證囖
& m2 T+ q  w! y5 t1 s
; R0 h$ W1 J. \  W' S/ e: Z呢個我又唔驚喎
+ a- {% W) |) R6 v0 s  ?2 y5 Q又唔係在女廁查, g1 P9 z% a1 R5 S4 s
又唔係露體或野戰
8 y* @& j% f0 h
' H2 }: M- E9 _著女裝出街
- H2 F/ T* ]0 @8 M, f' ]# A查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   3 V3 f7 t7 _: \
查身份證囖
0 v1 m& j& Y9 O2 s9 Y: O# _
查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
7 B. ]! P" m& h  @查身份證囖
* B6 k0 W) x* ]$ `% M( h5 C# i0 g; h; C
唔驚的
5 n  j* M* \' X2 _, M4 yD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛1 x8 P; N" x1 i6 m& E
看完身分證知道係CD就沒興趣了
% ?( [3 [, M  f6 M+ v試過兩次都係咁4 d/ o( I- v6 K$ {* N! @& c6 \
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
) E) n. h$ \, i# T2 k" r3 c0 w0 d9 {! O& E2 H4 x
比識的人見到
" O3 e. h+ j8 v( g9 c5 A9 L; D# J; ^( y
X10