嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
* p0 i* A0 g- A3 ?1 I7 i有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   5 r, [) _- @! i; ?, c
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,; Z/ m% W  P& _; @4 Z2 t
有咩事係最怕?
2 |! N4 J1 x- j2 i
1 Z/ h% y, G: ?5 T  l* Bmeet the police;  H, @, j" n$ _
meet the friends / family
; o% Q: c1 g' f4 H" n/ [8 L
& N3 B( q. @6 |0 [/ N4 o
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   1 s7 }& z5 v! y% a% b8 D
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,! h* e9 [; t! x
有咩事係最怕?
/ i# [9 W8 I, J: Y! s8 b比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身+ m7 @& u8 d: Y8 ~6 J
2 Y. w/ Q% a1 ^8 ?; u
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,) e- ]$ X! H- [* S  @

- @1 `8 F4 Q$ |6 d& Z# [就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
% u2 y6 D5 \8 m/ ]" N/ C% y4 @: w3 P9 T9 F# ]
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
) Y) S' O7 ?# x1 X# W" O8 a1 a+ x: ]$ F, K+ E1 c7 L
不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,
. Y' f/ @0 e4 B8 D. R+ J
# Z+ T* g% E) i* y% @踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   ! z9 t. u% h$ E2 @: P9 B4 b
比識的人見到
; [" i! U) R) s% W2 ~# o

* x  ?* r1 J! h$ g2 ]% c呢個真係有D 鑊
  e$ m- ~% u- O3 Q$ c尤其人大左
( c& L6 @; t7 h5 Q' j識人多左
! [, N. D& {7 H' F3 }8 F
6 j, e$ F5 d* i3 k* W( b' L當平時都差唔到出街次次都撞到識人- I4 ?9 @& y4 X8 p  [  T
如果係CD出去, X* b1 e+ W. E" T8 A( E
而我技術又未令人認不出我* F, V# f4 z0 o$ b$ t
都係危險, S, x8 B; W& L
( @/ v  P2 W! O! \. Q# {
所以現都很少很少機會了
3 O4 I6 F. U* c8 H# b1 u! K& h
0 t3 G* F. r3 T0 |  g* _6 e( v# S" k+ Y
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   
! x" J9 T3 Y7 B, S, w" U0 t最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身5 A8 Y$ |8 _6 q( [! T2 ^2 l2 `

4 Z, @( W1 ?! b+ ?( L. k9 Z而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,2 u3 E- ?7 h- ?

% w# M7 I; D# Q7 `, ^3 F; Y( ^就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
& c- u5 l- c8 P' ]* W0 k$ T  e% E9 b, @" e% d  U) r8 q
+ H! ~1 e' o; x9 c! M1 W( j. T7 \
咁我又唔驚喎* M6 |) z+ F7 u7 l
打劫,我都唔會好多錢喺身1 M. V. s- m3 f* L& L
真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?; G8 A. Q# |( i2 ^$ r' l

- Z# S- t2 f( U, p8 p' d' i7 e但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
6 e9 @. w0 ^) V/ b% d1 f  [- E! b& F0 @& z  e

7 U9 ^' t. P9 O3 G
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   6 t' t5 i: o  i) C* h* @

0 y. N. ?1 d. h4 W+ q
+ W, v5 w/ O+ [  N# Y1 U6 Jmeet the police;
* n. e' u" K# A, I, bmeet the friends / family6 @. U' s$ t  k8 I

) u6 z7 p9 _9 w, f3 r
  l# ^$ R  z* ~$ u

' ?" I% q% y3 V9 ^' C
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
) Q; }3 v# o, c0 E! {% K查身份證囖
1 O9 i1 ~0 _( q5 x5 _" s+ _
/ D3 `  i) w" V. P: v/ B' d
呢個我又唔驚喎8 a- ]  X1 H* R4 {. ~- W
又唔係在女廁查
- T' t0 l9 o5 A) V, L又唔係露體或野戰: _1 n1 T& c9 `) L7 g

% `. K5 F( G  K3 ]' O著女裝出街
1 \" @( O1 I9 f  T查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
9 x' _  N* p  |4 X8 l% ^0 R% N. G查身份證囖
+ d: f: K  L; ^: s  \, F查身份證

引用:
1 _7 M0 Y1 P. @% _2 l# e查身份證囖
- }. Q5 x  `+ g6 u0 y  D+ ~. }3 @7 ~. k9 ^) @% L
唔驚的
# R9 T( W" E" v5 ?) k3 ~& [# z  F: ZD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛9 i- t9 V  U. G; `- T
看完身分證知道係CD就沒興趣了4 m% g  p* K4 H( D( j, g" I
試過兩次都係咁+ R  [) ^4 P, Z3 U
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表
( Q3 V; r; |5 h4 P* C" P/ i1 k2 F( W% F3 `- B5 S1 g5 o0 w
比識的人見到
$ T- `+ H' \; Q6 U, g; b9 L8 M- e5 e" y" H: W
X10