嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
6 A/ `* n: e; G- x3 Z6 P( f有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   " A. }1 k3 ^4 I8 L6 m  P
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
: s; y$ F! f+ U; s7 n8 a有咩事係最怕?
1 u5 C& Y' L$ S5 F; `

# n2 Q7 v- r% i! w2 @5 v2 `meet the police;
6 c1 }% k+ L* D' E8 K4 Z8 `) y2 o! {meet the friends / family
7 @) \7 U; d5 x3 h2 W$ n# O5 M1 k8 S, L& p' r
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
$ {7 s+ `( y5 T$ `各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
! b# |" C9 \. [) b/ L1 H7 }有咩事係最怕?
/ U; `) {% S- q" ]' v* H' k& @
比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
9 ?; j8 o1 Y- U7 A& E1 M5 {2 d2 y/ a) n
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
1 o+ g  K( I0 C& p" J' m/ u# K. _& f1 o
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,, ~* U6 V3 T! v2 ~1 o" Q

3 T$ S. `# C& u2 U) U. O  I只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
1 y- b9 g7 Y4 b( M9 W7 _+ {- d" P* Y, i. ]- O: u
不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,% q! x  V2 b4 `) X
3 \- B% c/ ]3 \) l
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   $ W3 n4 j" B/ S+ l: m. L) Z
比識的人見到
7 R- F3 ~& E; u# ]4 F
" q3 x+ i" h: o1 v" t- `呢個真係有D 鑊
2 C0 p0 N! V0 x. b尤其人大左# d0 [: V( t' V& C3 r+ E
識人多左+ S; f/ N0 G1 E9 m6 L9 |
; @: Y, \, E- J" A0 j/ I
當平時都差唔到出街次次都撞到識人
/ V6 c. K6 u" C1 C如果係CD出去6 i4 H8 L& U' C* V6 x) k
而我技術又未令人認不出我/ g; p% V( j' J8 `
都係危險
2 x. K: A5 K* q# [. O& q1 |3 o
- K( c# g4 g' h& t, \& L所以現都很少很少機會了
3 C6 S, e6 @! K6 ]0 J# h) f# B
( q: D/ Z' G3 x( ~7 V; @
* i+ Q% C7 F4 N
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   
) f6 e, a% R- W最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
0 x  s; Y6 d# r. \
( r( W$ _$ H, E+ Z而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,+ |9 T2 l& M6 D3 N3 b( b

5 w# [6 y  a! R$ H2 f/ }就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
0 q6 z2 R! s  Z4 [) |% ^" n: r# R7 \; ?" }0 F; a
2 h, N0 j( y' z, e
咁我又唔驚喎/ Y3 A+ U! g' q( q
打劫,我都唔會好多錢喺身
0 R* W8 e3 t$ X! `8 f2 S" z( ~真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?
1 G. {6 i% g1 c( A. @7 T6 `# ~% U5 ]6 L5 Y( R
但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
' K8 p( H& c" A3 E5 K) F4 Q- [, L! x! Q3 J- _; K
0 N) g& x( o% n, `+ }  X
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   
1 m7 R  D* S( N! @; }
( P4 }6 f! g4 P6 K7 Y3 T1 i# b' q5 K* L+ a( G  a
meet the police;8 h* e9 [! U7 T" g( ?# L
meet the friends / family
# ~8 y$ e4 q4 s  ^4 `. E* Q# T  Z
) b2 N* n! r% S$ Z7 c2 w. s3 l4 i1 t4 `4 p  l
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
" T9 Q1 B5 Z( k) i9 V查身份證囖
& i7 y$ _6 A  |3 e" V0 z! p3 w$ j8 v% ^9 k: l) G
呢個我又唔驚喎
# ?( S- t# M* T, C4 N又唔係在女廁查
' T0 z. W6 t& i- M0 \( R' t又唔係露體或野戰, z: z: C2 L* P+ ~5 b3 H/ `
5 a% s5 t) ^) m
著女裝出街  J; @4 K: G" Y$ z
查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   / Y; C# w$ G0 Q$ c9 B
查身份證囖
7 x% [6 j0 s. T4 Y8 r# N- q
查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   ( D# D- p  Z' [6 v; K
查身份證囖
2 Q- U7 m# p1 c3 I% k; D5 t! H% j; i9 P
唔驚的
, H/ z2 W1 `( p3 k1 L5 FD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛( l( C; {3 d2 G, [9 d# }
看完身分證知道係CD就沒興趣了
6 U9 b; @" D6 \6 U$ L* T3 L試過兩次都係咁
3 ~1 D# z# R3 t+ W; e9 |; x" N! e反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表 0 v9 l  q4 @/ F7 k
# y2 r( Z! h7 s4 o4 T  L
比識的人見到
$ t9 }7 n: O* ]
9 N1 D5 C) J2 n9 {X10