嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,7 \, `) c6 i% I5 w
有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
5 L6 v5 N" V0 H! [/ ^! p- i/ s  c5 F各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,+ x) s4 d: X" S2 @1 _1 Y1 m
有咩事係最怕?
1 u5 G. G3 R) V: q! o
, t8 z  o, L- ?7 t6 f( W
meet the police;: U" K+ x( N) K9 f
meet the friends / family
/ k& \$ ?* P* w, F7 H
$ a1 J( X  L8 D$ w" g$ m- {
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
: }$ c$ v- q& l各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
$ k8 b6 Z; f  ?& u5 L" ^. [. b有咩事係最怕?
8 g' G# T$ u$ Z# T- K! h比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身& J+ c) a' X! R# X+ R

: z6 x. F- H6 c4 g9 r而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,9 s$ ]/ Y5 [% U8 i

: ?; g3 _# o0 ?$ ?( C就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
' d7 d0 U& h4 v) O1 w0 p: S$ |% @
! v; Q# K. m' l7 C& C% O+ L# D只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
  F2 P  L; h0 P& N9 D( M
. ?% W9 ]- L' G) n# K( |9 `不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,6 _* `- ~" Q, S7 Z9 K
/ }0 M" C, _4 h& ]% P
踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   
: w8 R8 f. l: {: p比識的人見到
3 I+ Z, W" q6 v9 a/ V) y- c

# h& p' S7 R. X呢個真係有D 鑊
. t  k9 c! |& q  s) X0 m7 ?4 Q* w+ T尤其人大左4 {; k: r" X5 H5 j
識人多左+ c& L% Q: c3 a7 @& p6 n

, x6 G) ~" c6 m+ i! K# f& h當平時都差唔到出街次次都撞到識人
& m! d) \# D- j- L! f& l! g$ `" Z如果係CD出去% N# K4 |" d0 u4 Z  U
而我技術又未令人認不出我
' H  }! m9 y+ E+ T$ ?! E都係危險
+ d- A: ]: P2 X+ X: W- A& o" Z& R- w: [: e. m2 p8 d
所以現都很少很少機會了
$ H5 U4 k9 t" N( L/ W) [+ q3 N
/ t6 X& u1 o* d5 x' K9 U0 f+ p9 Y; }2 @- _! p& F
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   
! M0 |2 V# X; o$ @/ @最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
/ V- E- G6 i6 n
3 Q0 e* |; B7 D: v0 W$ n) _; j1 c- d而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
8 o0 W7 d+ X# ~% s+ `% b& _' B( W8 c. B" B# Q; n# p
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
2 F7 m- K/ k7 N& L! j9 A; r6 L7 o# d
7 e; i. o% z- X  f$ p% i5 ~# \" o- Q2 Z7 d6 G3 W7 O2 M
咁我又唔驚喎
- S, z! t' {% u) v4 K! a2 a4 D打劫,我都唔會好多錢喺身
* M; d, W; A( H  e0 o真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?
. C# j/ w4 L% ~/ L! W' O$ a9 p7 ?2 H7 Z+ I6 u  C% X' T
但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
" k9 N8 k: C0 x$ R
. I" t- [% A0 P* s5 v9 l' e: Q
# i  Y2 z9 d0 W) \/ N
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   + M$ m* D" u1 ~) N; @. K2 d
- n# p; b" o4 v  W

! B9 J7 X1 ^8 gmeet the police;: d$ }- j$ J) \  S' N" M) ~+ U7 l+ o  N
meet the friends / family) X$ A4 D7 H5 w" J
% C* u3 y8 W( j9 |4 l' w2 d
1 e! z) c1 a( N0 F/ e: `

; _" e- S2 k. l0 `
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   & ~) n6 h2 r4 i- E5 o: f) ?5 _
查身份證囖
) t' ^) J% h8 t- z" P& n0 m7 o# x$ @# N/ R. _/ i# p! f
呢個我又唔驚喎4 t) }% f  X( u+ U3 H
又唔係在女廁查" k* l! c  t& M/ L8 o' W
又唔係露體或野戰1 @  h) Z, W8 T; V
; A- a+ @$ v/ x9 o0 `; |
著女裝出街/ n% b) K0 b6 V- }. J
查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
' r5 K# K' ?8 d0 U查身份證囖
# E! E) Y8 C! o+ t' k) Q3 g8 v# m5 B查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
$ P; C/ p% r6 n1 e" y查身份證囖
5 |% X9 J2 Q* ~& U4 v- ]) R

1 I( c, H$ i6 ?3 J7 o唔驚的$ O- D' m: h2 I# G
D 男差佬想借D 意抄我牌之嘛
) D9 b* ^* U6 e9 h: v看完身分證知道係CD就沒興趣了9 Q2 B& J; d. }
試過兩次都係咁/ K& e9 a: P" |% X0 n
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表 " N5 [/ {$ R7 w4 b7 A+ [  l, I, j

; P! ]3 O9 M4 [( ~, l, O( a比識的人見到
0 V, `$ v3 x$ l* p- ^
0 y/ x  z2 G( K/ ]! GX10